Followers MamaTisya

Thursday, October 6, 2011

jom pekena Ice Blended Mocha San Francisco


lama giler tk minum ice blended San Francisco ni
dlu2 kt opis lama ada Kiosk
so tiap kali 3rd weeks ada promo buy 1 free1
mmg geng2 aku slalu bli time promo cz jimat:)

smlm lps dh abis soping kt jcard
ilangkn dahaga ngan BFF kt sini

slalu kitorang bli
extreme vanilla or extreme chocolate
tp kt MidValley ni promo utk buy 1 free 1
hanya ada mocha & latte je


so kami pilih ice blended mocha
mmg xpernh amik mocha cz suka vanilla or chocolate
so gara2 minum mocha...mlm td aku pyh nk tdo...

13 comments:

  1. sedap ke kak...saya sangat addicted ngan ice blended ni...
    mau minum masa ada kesempatan lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  2. sama la dah lama gak xmnm ni
    klw ice blended lg suka mocha dari lain2 perasa

    ReplyDelete
  3. lama tak beli..aku ngan Net selalu gak layan....

    ReplyDelete
  4. Masz pun slalu gak beli time promo ni..hehhehe

    Psssttt; Erin, masz dah dapat address and now ngah nak pack cantik2 the present b4 post. =)

    ReplyDelete
  5. mmg la x minum mocha. jarang minum ice blended ni.. :)

    ReplyDelete
  6. dee lak suka kopi..hihihi..

    ReplyDelete
  7. huhu lama tk minum..walaupun starbuck ada kt bawh ni aja..tak leh minum bebenda ni cepat feninnnn

    ReplyDelete
  8. ila pernha minum skali...sedap ooo

    ReplyDelete
  9. lama aku xminum ice blended
    selalu minum nescafe 3 in 1 jek

    ReplyDelete
  10. nyum2!! tp manis sikit kn kak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...