Followers MamaTisya

Monday, October 17, 2011

spa ReNeau @ Taman Permata


dh lama tk manjakan diri kt SPA
last ber'SPA' bln 5 ngan BFF wat SPA COKLAT
sabtu lps aku p COUPLE SPA meraikn busday hubbyku
aritu dh bli promo SPA kt MILKADEAL


SPA ni ada 2 lokasi..1 lg kt Hartamas
aku pilih yg kt tmn permata cz dkt je ngan umh aku

b4 start treatment, terapist SPA tu
bg kiorang minum ginger honey tea
buat pertama kalinye aku bole minum abis
mayb sebab ada honey.....kalo ginger semata2 mau muntah:-p

mula2 skali wat FOOT SPA selama 15 minit
kiranye 1st time pakej spa aku pilih ada utk kaki
biasa yg massage2 je

jakuzi + sauna
lps tu wat SAUANA selama 15 minit..
kalini sauna yg mcm dlm box tu..yg kuar kepala tu
b4 ni aku wat sauna yg dok dlm peti kaca
jakuzi tu tkde dlm pakej....aku saje snap gmbr
cz tk sempat snap gmbr box sauna
time sauna tu..terapist SPA tnye aku ok tk
cz die riso kot2 aku pengsan cz die tau aku xbfast
aku ckp aku ok..hehehe
lps dh abis sauna wat BODY SCRUB plak selama 15 minit
then shower

lps dh shower...masa utk BODY MASSAGE selama 45 minit
time terapist SPA massage tu
die ckp byk urat simpul
tu psl aku ckp jgn massage kuat2...hehehe

last skali wat FACIAL LIFTING
sakit bila part buang blackhead tp lps tu lega....
berair mata gk la time sakit tu...:-p
tu pls aku jrg amik pakej yg ada facial
lg 1 takut product digunakn xsesuai ngan muka
riso kot2 naik jerawat

tmpt gunting rambut pn ada

b4 blk tuan umh posing dlu:)

dpt voucher promo 2 keping ni

servis lain yg disediakan...yg kt Hartamas tu kiranya HQ..
yg kt Tmn Permata ni branch punye...


aku mmg suka p SPA
nk2 kalo dpt yg murah2 camgini
so kalo saper2 yg berminat
leh la jenguk2 promo2 yg best2 kt



13 comments:

  1. betul betul best kn bile dpt memanja kn diri kt spa nie... nak2 bile dpt best deal dr groupon/milkadeal.. habis segala tempat disental & kena urut.. huhhh lega =p..

    ReplyDelete
  2. x pernah g spa. tp tingin nak g.

    ReplyDelete
  3. serunuk berspa sambil memanjakan diri :)

    ReplyDelete
  4. aiyak camne aku bleh miss pakej ni
    dekat ngan opis aku ni

    ReplyDelete
  5. BES KAN....sesekali memanjakan diri...tp klo couple...susah...akob tak suka sangat kakak...

    ReplyDelete
  6. mmg berbaloi nak2 murah cam gini mmg berbaloi2

    ReplyDelete
  7. tak gaduh nak cri pakej spa murah skang sebab ada milkadeal situ manjang je ada pakej spa

    ReplyDelete
  8. Tak sempat nk redeem voucher tu lagi Amy, x sbr nk memanjakan diri hehehe

    ReplyDelete
  9. adusssssssssss hop promo milkadeal dr.azimuth tu keh, expired doh..eli xdey nk g redeem..rugi duit sajo huhu

    ReplyDelete
  10. kita tk pnh gi spa lg kak..haha..bila lah nk try promo2 spa kt milkadeal ni..

    ReplyDelete
  11. lagi info tentang urat simpul di SIHAT SELALU - Punca Urat Simpul

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...