Followers MamaTisya

Monday, October 24, 2011

ngedate ngan blogger @The Manhattan Fish Market,Pavilion


jumaat lps tkde bachelor party
so aku ngedate ngan blogger br
actually opis diorang dkt ngan opis aku
so dh lama nk ngedate sama tp masing2 ada hal
kami mkn kt The Manhattan Fish Market,Pavilion


set promo..aritu aku dh melepas nk bli DEAL kt Groupon Malaysia
xper la mayb ada lg next time...



ini la blogger itu -ZANA & DEE
diorang ni dh kenal lama .....aku ingatkn br kena thru blog rupanya dh sejak dr tadika lg....
mmg mcm dh lama kenal cz dua2 peramah..mcm2 citer kami sembang


yg ni bkn blogger tp opismates Dee

aku & Dee pilih Sweet Alabama
rm 9.90

opismates Dee pilih Oreo Kaboom
rm 9.90

Zana sakit tkak so die Hot Tea
rm 3.90

menu kami seafood platter
mcm2 ada-nasi,ikan,udang,sotong,sayur2,fries
aku paling suka udang tu cz atasnye ada cheese...yum2
rm 52.90






b4 tu udang2 tu kena bako2 dlu
hah kemain beso apinye..nasibaik tk hangus...:-p

tuan umh mesti nk posing ngan makanan:)


3 of us..nanti leh ngedate lg kn....


dpt ole2 dr Zana & Dee
FM Sabah & brooch dr Zana
FM Sarawak dr Dee

tq uolsss...sorry aritu tk sempat bg apa2....

15 comments:

  1. wah..ngedate ngan geng blogger baru..best..kitaorg hari tu bertiga jer...

    ReplyDelete
  2. nnti nak try la seafood platter nih plak..mcm sedap je..:)

    ReplyDelete
  3. bestnye
    tp aku mmg x msk da fish mahattan n
    muak jek aku rse
    tp air alabama tu mmg sedap

    ReplyDelete
  4. sedapppppp ... erin jommm dating

    ReplyDelete
  5. mengah woo nak ngabeskan sefood platter heee

    ReplyDelete
  6. sedap tu...nak ajak kengkawan ngedate jugak la...

    ReplyDelete
  7. best and so terliur tgk food tue..=)

    ReplyDelete
  8. wah wah kan main lagi tuan umah nyer senyum yer.. abis ke makan tu???

    ReplyDelete
  9. WAHH..YUM YUMMMM!!! NAMpak sgt best udang itu dibakooo

    ReplyDelete
  10. syoknya...best kan dapat kenal teman2 blogger..

    ReplyDelete
  11. thx to aimi sbb sudi jumpa kami2 ni..hehehe...tiba2 tgk gambar mamat negro tu terus tergelak..sis zana pya pasallah..hehehe..

    ReplyDelete
  12. rajin la kak amy ni ngedate ngan blogger2 ;)
    ramai kawan..

    ni amik gmbo pakai kamera baru ke lama? hehheh

    ReplyDelete
  13. wah..bestnya sis..siap dpt ole2 gitu..

    ReplyDelete
  14. syokkk arrhh dpt ngedate ramai2.. bila kita nak jmpe lg?? :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...