Followers MamaTisya

Thursday, November 16, 2017

TIKET PERCUMA ke Legoland untuk kanak-kanak...siapa nak????


hah xlama lg cuti sekolah kn..ni nk share info utk yg plan nk ke LEGOLAND
sila ke KFC beli snack plate nanti dpt la voucher KIDS GO FREE
while stock last tau voucher tu


lama xmkn snack plate...just byr rm 2.50 sbb aku guna voucher menang contest...jimat :)
sila baca syarat2 kt bawah ni ye..voucher valid smp 30 april 2018
beli tiket dewasa pastu tunjuk voucher ni dpt free utk sorang kanak2
utk set combo theme park + waterpark atau theme park shj
utk waterpak shj xleh guna voucher ni


dulu aku pegi pn dpt Kids Go FREE..mmg jimat la...mahal tau tiket ke LEGOLAND
skarang lg la dh ada waterpark lg la mhl...so mana bole jimat tu sila la jimat kn

bole bc INFO/TIPS aku share utk yg belum pernah ke LEGOLAND...klik link kt bawah ni 



kenangan ke LEGOLAND thn 2012..tisya time ni baru 5thn
ingt nk pegi waterpark sbb ms ni belum siap lg
tgu la kalo ada rezeki menang contest kn haha

nk baca entry aku klik link di bawah:

9 comments:

  1. kolin belum pernah pergi. Nanti hujung tahun kita plan la huhuhu

    ReplyDelete
  2. Wahhh untung ni siapa yang tengah plan nak ke Legoland :) Boleh dapat free voucher kanak kanak.

    ReplyDelete
  3. kita 2 kali dah pegi.. mama tisya kena repeat ni dulu pegi tisya kecik lagi

    ReplyDelete
  4. Ha a nak gi tempat tempat gini kena pandai cari voucher yg boleh save cost ye MT.

    Tak pernah sampai Legoland kesian tak? Hihi

    ReplyDelete
  5. Tak berkesempatan ke legoland lagi. Nk g lah juga satu hari nanti. Tggu syafi besar sikit.

    ReplyDelete
  6. lebih jimat kalau dapat voucher kan :)

    ReplyDelete
  7. Alamak..kena pergi kfc ni..harap2 ada la lg promo ni..

    ReplyDelete
  8. Ala.. mesti dah habis tiketnya.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...