Followers MamaTisya

Monday, January 10, 2022

20 tahun #ilovemyjob


10.01.2022 Harini genap 20 tahun kerja kat Bernas 😍 
tklama bole pencen dh :)
Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua ...Aamiin 🤲 


Bangunan Bernas Chara bakal dirindui..lpsni takde dh la ootd cermin 


thn 2022 masih ada jadual giliran masuk opis


bila ada kj yg nk urgent..terpaksa la balik lambat...
biasa aku sharp 5pm mmg balik
lambat kuar, sure jammed sbb area opis ada construction


ready for moving out soon 🚚 
nantikan gmbr  aku dgn kotak kembali lagi utk thn 2022 
gmbr ni dgn kotak throwback pindah 2020 
sudahnya 2022 kena pindah lagi...letihhhhhhh bab packing barang ni



ni kejadian masa 1st day keje tahun baru 2022 pada 3 jan aritu


start arini 10 jan 2022, smua staff kena buat ujian kendiri RTK Antigen 


counting days utk pindah...dgrnya feb dh kena berada di lokasi baru...wait & see

yg follow kisah pindah opis aku dr dulu pasti tau aku byk kali pindah 


 

9 comments:

  1. Wah! dah 20 tahun lagi 5 tahun dah jubli perak. Tahniah MT
    Adehhh! penatkan pindah-randah ni

    ReplyDelete
  2. Dahsyat! Memang boleh dapat anugerah pekerja setia ni MT :)
    Tahniah..tahniah...
    Letihnya nak kena pindah huhu

    ReplyDelete
  3. Wahh dah 20 tahun ye.
    Cici paling lama kerja 5 tahun, lepas tu terus jadi housewife hehehe.
    Bab pindah memang meletihkan ye.

    ReplyDelete
  4. lamaaa keja, ciknur 20 thn, 2 tmpat keja berlainan he hez
    tahniahh

    ReplyDelete
  5. lama tu..20 tahun..company ok, mmg setia sampai bersara..

    letih nak pack/unpack document..

    ReplyDelete
  6. terbaik.
    setia mu di situ 20 tahun.

    ReplyDelete
  7. Banyak betul berpindah. Patut BERNAS kena ada bangunan sendiri.

    ReplyDelete
  8. Aik pindah....alahaiii....bab ni x suka..penat nak masuk kotak pas tu unbox plak

    ReplyDelete
  9. Leceh dan penat pindah-pindah ni..
    Paling lama Aini pernah kerja 1 tempat ni 10 tahun pastu kene bubar..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...