Followers MamaTisya

Monday, January 31, 2022

Happy Long Weekend πŸ’—



seronok cuti panjang kan bersambugn weekend
aku last keje kt opis rabu (26 Jan) lastweek...
khamis & jumaat (27-28 Jan) work from home
harini (31 Jan) mmg apply cuti sbb esok lusa CNY...
ikut khamis & jumat nk je sambung cuti
tp memikirkan awal bulan bz ngan report 
so khamis (3 Feb) work from home , jumaat (4 Feb) la baru masuk opis
kira mmg longggggg weekend walaupun tk ke mana pn
yela sana sini jln jammed kan...hati2 uolsss 


last day keje last week...dpt gift dr company utk smua staff sempena CNY


limau mandarin dlm jute bag..bertambah lagi koleksi jute bag
lastyear dpt dr bos jute bag PINK


nasibaik manis buahnya...tp tkde la manis leting
tp utk aku kategori manis la sbb tk masam sgt 
ada org suka yg masam...aku masam tk bole..
walaupun masam skit2 haha

apa2pn happy long weekend....korang ke mana cuti pjg????

15 comments:

  1. Seronoknya cuti panjang....SA kerja hari ni...Jumaat nanti nak amik cuti la..hahaha

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat limau dan jute beg sekali kak

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah seronoknya dapat gift CNY
    Company Mrs. A selain dari hari raya Aidilfitri takdelah mendapat giftnya

    ReplyDelete
  4. syoknya cuti panjang, isnin tgh2 tu bikin malas nk dtg keja he hee
    Alhamdulillah limauu, baikk bos Bernas

    ReplyDelete
  5. mlm ni yaseng laa kekite πŸ˜…πŸ˜…

    ReplyDelete
  6. Seronok ya Amy cuti panjang macam nie. Alhamdullilah Bos bagi limau, Kak Sue gigih beli hari tu sebab teringin..

    ReplyDelete
  7. limau mandarin ni manis sikit2, tu yg best..tak plan gi mana2..berehat kat rumah je..

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti panjang dan beristeri rehat

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti semua....

    semoga semuanya dalam keadaan baik-baik sahaja

    ReplyDelete
  10. rindu nya nak dapat limau kat opisss ....!!
    psst nanti bagi alamat n ctc no ye sebab bertuah terpilih jadi top komentar bulan lepas kat blog kita :)

    ReplyDelete
  11. bestnya cuti panjang. kita kat office sebelum cny pun berpesta makan limau sebab byk lawyer, valuer bagi

    ReplyDelete
  12. yezza..aku amik cuti isnin, dapat la 5 hari...

    ReplyDelete
  13. Amik isnin je ritu, pastu dah puas cuti 5 hari, malas nak cuti lama2... suka pi kerja haha

    ReplyDelete
  14. Long weekend akan best kalau ada aktiviti kan...ni takde..lepak je kat rumah...makan tido...makan tido

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...