Followers MamaTisya

Thursday, January 20, 2022

Quarter chicken rm1.80 only....murah kan !!!






promo murah mmg aku suka grab dan share ngan uolsss
ada yg tktahu ke...stiap 18hb kalo korang mkn kat The Chicken Rice Shop
ada promo quarter chicken hanya rm1.80 je


byk tau ...kira bole makan utk 3 org gk ni


anakdara yg pemalu..tkmo tgk camera plak


harga asal utk quarter chicken tu rm 16.45
tp kalo korang pi pada 18hb ...dpt la grab harga rm1.80 tu..jimattttt wei


so just add-on nasi je la


resit mkn2 aritu hanya rm8.80 shj 
kalau tak, single set pn dh belas2 kan...
mkn time 18hb jimat tp kena bertabah kalo pjg queue
ni kali ke-3 dh aku grab promo rm1.80..ni pegi masa cuti thaipusam kelmarin



syarat utk dpt promo tu, kena dine-in 2 org tau...kalau sorg2 tk dpt la 
tp kalau dtg ramai2 tk silap 1 meja tu bole order 1 je
so kena dok meja lain2 la incase korang ber4 ke ber6 ke hehe

15 comments:

  1. murah betul ni. sini kedai ni 50% of menu takda

    ReplyDelete
  2. kena masuk calendar lah kalau gini...asal 18hb je makan TCRS

    ReplyDelete
  3. dapnya... lama tak makan nasi ayam. murah tu harganya..

    ReplyDelete
  4. Baru tahu tapi itulah hanya ada hari tertentu.

    ReplyDelete
  5. Ayamnya menggoda betul. Dah lama tak makan sini.

    ReplyDelete
  6. uik..murah betul tu...sampai bila promo tu...paling dekat kat sini KL Sentral ngan NuSentral

    ReplyDelete
  7. Baru tahu ada promo setiap 18hb..jimat byk tu

    ReplyDelete
  8. baru tau..kena tanda kat calender la next month.. he he he ..tq for sharing!

    ReplyDelete
  9. dulu-dulu pernah makan di restoran seumpamma ini..

    memamng sedap tu

    ReplyDelete
  10. Murah nya! Suka chicken rice shop!

    ReplyDelete
  11. Memang murah. Baru tahu harganya RM1.80 setiap 18hb. Bolehlah cuba nanti. Berbaloi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...