Followers MamaTisya

Wednesday, January 12, 2022

wordless wednesday #498





si pembancuh air.....model air nescafe :)


ni awal nov 2021 aritu..kt pantry ada balang cantik
dlu2 smua staff dpt stok minuman nescafe or milo yg 3in1
lps2 tu dh pindah lokasi dh tkde
skarang pihak admin sediakan stok minuman mcm ni la dlm balang cantik tu



minum petang..nescafe susu , pisang goreng & keropok lekor
 


aku tk brp sgt nescafe sbb takut tkleh tido...slalunya minum milo..
tp kt opis ni mmg permintaan selalunya nescafe susu la
kalau thai tea guna serbuk yg original thailand tu
bos besar aku suka buat tp dh lama dia tk masuk opis
so aku bancuh nescafe susu je la

9 comments:

  1. sedapnya air untuk minum petang tu

    ReplyDelete
  2. Wordless Wednesday pun ada cerita juga....Suka la air Nescafe tu. Bancuh panas makan dengan keropok lekor....aduhhh bertambah la makan tu...

    ReplyDelete
  3. Bestnya ada yang tolong bancuh...meh bancuh kat Malakoff gak la...ada tealady tp kami kena bancuh sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tea lady kt company kami utk bos besar je dlu2..skarang PA yg buat utk bos...yg ni skali skala bancuh by request sbb slalunya minum air kosong je hehe

      Delete
  4. aku bancuh utk boss je..nasib dia minum tea je, utk aku..of coz coffee je...
    yg lain wat sendiri.. lama x minum nescafe tu..dappp..but now dah stop susu pekat. once in a blue moon jer

    ReplyDelete
  5. wah bestnya kak.... lengkap semuanya

    ReplyDelete
  6. Minum petang bersama nescafe panas sedap tu

    ReplyDelete
  7. Mesti sedap bancuh air nescafe tu kan. Cantik balang baru selaras je semuanya. Siap berlabel.

    ReplyDelete
  8. adus, nampak sedap neskepey tu, pekat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...