Followers MamaTisya

Friday, March 1, 2024

Finally....we did it 😁



27 Feb yg lalu, aku half day 
sbb ada lunchdate dgn geng aku yg lama tk jmpa


utk memudahkan smua org...kita pilih restoran dlm mall je la
lgpun cuaca panas skarang...mmg kena cr tmpt yg sejuk
lokasinya Super Saigon @ Aeon Mall Shah Alam


sementara tgu kwn2 lain smp...aku order kan dlu
sbb ada yg dkt lambat juga smp...
apa ntah lg yg jauh...mmg lg lambat smp :-p



ada gift dari Julia utk kwn2


alhamdulillah.....cukup korum kalini
setelah sekian lama tkde gmbr kami ber6




Marble Coffee rm 9.90
Vietnamese Royal Milk Tea rm 7.90


Mini Special Beef  Combination (small) rm 20.90
ada beef slice, beef brisket, beef tendon, beef tripe,  beef balls


Dry Wok Beef Koey Teow rm 21.90
yg ni request tkmo sayur...tk ceria menu..so kami ltk dedaun tu :)


Passion Asamboi rm 8.90


Aussie Beef Fried Rice rm 25.90


Mini Medium Rare Sliced Beef (small) rm 18.90


posing dlu dgn hadiah


ada ciri2 next top model utk tudung corak tak :)
ketua tema update kena pakai tudung corak colouful



bukan senang nk kumpul 6 org
almost 1 tahun 1 bulan juga la tk dpt kata putus:-p
lps2 tu stiap kali event birthday ...mmg tk cukup 6 org

tp akhirnya Feb 2024 dpt juga berkumpul sebelum puasa
itu pn pelbagai dugaan juga :-p


yg ni la terpaling payah nk jmpa :-p
amik halfday payah...cuti full day lg la dia susah ..
dh la dia opis jauh nun di KL...nasibaik kalini dia dpt half day
tu pun 1.30pm br smp :-p 


lps makan2 ada yg dh kena balik opis....
so yg halfday...depa jln2 dlm mall
ada tmpt utk print gmbr ni...dpt la sorg 1 gambar


 

17 comments:

  1. Alhamdulillah, dapat gathering sebelum puasa...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah bertemu juga.

    ReplyDelete
  3. sat lagi nak gie aeon shah alam.. boleh lah ushar2 tempat ni..

    ReplyDelete
  4. suka tengok persahabatan akak... sentiasa meriah siap ada tema... moga kekal kwn sampai beranak cucu ya

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa gather-gather dpt berkumpul! cantik molek semuanyaaaa hehehe

    ReplyDelete
  6. best la dapat berkumpul2 dgn besties! makanan pun nampak sedap aje.

    ReplyDelete
  7. Bestnya! Mesti byk modal nak sembang, dah lama tak berkumpul tu hehe...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tumpang seronok dapat gather cukup korum.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah akhirnya dapat berkumpul semua 6 org .. Saigon ni belum pernah makan lagi.. nampak makanan semua sedap2 :D

    ReplyDelete
  10. wah bestnya dapat hadiah tu, dapat makan ramai2. mesti riuh kan dengan gelak ketawa. hihihhi

    ReplyDelete
  11. lawa la uolls tudung kalerful gini. niceee

    ReplyDelete
  12. Cantik-cantik semua....tudungpun berwarna warni.....πŸ‘πŸ˜€

    ReplyDelete
  13. seronoknya..dpt hadiah..dpt gambar lagi..nice!!!

    ReplyDelete
  14. Cantik pulak tudung semua ni.....bestnya dapat kumpul ramai2. Nak kumpul pun bukan senang.

    ReplyDelete
  15. bila beramai-ramai mmg susah nak set date..
    tapi kadang2 bila plan mmg susah..kalau adhoc ehhhh jadi aja

    ReplyDelete
  16. Motif hijab kalian memang bagus2. Suka dengan warnanya πŸ˜πŸ˜πŸ‘. Penasaran dengan cara pakai hijab kak Julia. Bagian depannya selalu simetris dan rapi. Saya pernah coba pakai cara tudung begitu, tapi susah nak simetris. Apa harus pakai size besar ya?

    ReplyDelete
  17. Comel-comel semuanya . Best nya semua dapat turun padang untuk gatheting ni .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...