Followers MamaTisya

Tuesday, November 29, 2011

ngedate ngan blogger layan Char Koay Teow @Sg. Dua, Penang


kalo p Penang korang kena try Char Koay Teow
kt Sg Dua, Penang ni
mmg terbaeeeekkkkkkkkkk


 lps maghrib, blogger itu dtg pickup aku kt Hotel Sunway
time kami smp ujan renyai2


hah siap ada website lg


hah bole pilih nk yg beso ke..kecik ke or special
selain dr tu ada gk nasi goreng udang, nasi lemak & udang goreng sepinggan


sementara tgu makanan smp
kita posing dlu
ni bkn blogger yg di maksudkn
ni member opis aku- AIN
tp br berjinak2 ngan dunia blog:)



 ni la blogger yg di maksudkn Myra Jay
hah sedondon kami Black & White
actually tk plan pn nk ngedate
tp bila aku smp Penang, aku ada sms Myra
kebetulan umh mak Myra dkt ngan Hotel Sunway
tu yg ajak jumpa....



Char Koay Teow Special
tk cukup 1 pinggan :-p


tq Myra blanje akak mkn aritu

Myra tgh sedih cz camera die rosak time kami ngedate aritu
tp skarang die dh happy cz dh bli camera br...



licin smua..
Myra tnye nk tapau tk....aku ckp tkpela..
lgpn aku ada lg sorg blogger nk jumpa mlm skit....
tguuuuuuuuuuuuuuuuuu



bole bc entry kt blog Myra

24 comments:

  1. Tengok dari kelicinan pinggan korang tu, dah konfem sedap la...

    ReplyDelete
  2. mmg sedap pon
    plg sedap rasanya ckt ni antara yg penah makan
    tp izan kata ada lg sedap kat area umah asben dia kt penang tu mana tah xingt

    ReplyDelete
  3. wahhh sedapppp...oo jumpa MJ kat sana heeee comel MJ nih

    ReplyDelete
  4. best tu..jumpa geng blogger..tapi..char keaw tiau tu nampak lagi best...lapar2...

    ReplyDelete
  5. aduhh... tgk gmbr pun tahu sedap heheheh

    ReplyDelete
  6. terliur nengok char kuew tiew tu..

    ReplyDelete
  7. alahai nie buat ati nak balik penang nieh..teloq ayam dibasuh mmg besh..satu lagi kat sg dua..adam char keow teow..mantap gakk...

    ReplyDelete
  8. sedap tu kalo saya x cukup 1 pinggan tu..mesti 2 ke 3 pinggan

    ReplyDelete
  9. aiyooo lapar tgk gambar foods kt blog ko ari ni
    huwaaaa

    ReplyDelete
  10. kita niiiii.. bila nak ngedet pulak?

    ReplyDelete
  11. yeahhhh...pasni aku plak smpi sini,insyaAllah..

    ReplyDelete
  12. ari tu lalu je tapi tak singgah sebab gi mkn mee udang pak ngah tu :)

    ReplyDelete
  13. wau ckttu dah tau sedapnyer dan yang paling best jumpa ngan member blog lagikan... tuler bestnyer berblognikan...

    ReplyDelete
  14. sedapnya CKT.. nak sikit.. besnya jumpa adik MJ.. ;D

    ReplyDelete
  15. Best dapat jumpa akak walau sekejap.. :)

    **Skrg mmg happy sejak dapat kamera baru nieh..** heheee

    ReplyDelete
  16. ngedate sambil makan.. best tu...

    ReplyDelete
  17. licin habis..
    mesti sedap nie..
    myra.. nak jugak.. hihi..

    ReplyDelete
  18. mmg sedap charkteow kat cni..saya selalu makan kalo balik penang :)

    ReplyDelete
  19. ooo..yang ni rupenye mira jay!! selalu gak jengah blog nye..tapi silent reader je la..malu nak komen2..ahhahahaa

    ReplyDelete
  20. aduh! entry yg nie buat I kecoq ayaq liur pulak derr.. I dah lah peminat setengah mati pada char kuew teow nie! uhuhu

    ReplyDelete
  21. last week pun trn penang tapi makan kat kg pelek :)

    ReplyDelete
  22. kat sini memang sedap2.. teringat-ingat.. haiiiii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...