Followers MamaTisya

Tuesday, November 19, 2013

byknye makanan :-p


ni cite lama dh...lupa nk update
dating berdua ngan hubby cz tisya tkmo ikut
actually late lunch dh...so kiranye early dinner la jugak
mkn berdua je tp order kemain byk lauk...mn tk mok2 kn :-p
dh kata gabung lunch ngan dinner kata hubbyku...
okla sila2 order...aku mkn je...rezeki jgn ditolak ye tk :)


ikan bawal masak barakah 
time tgk menu tnye la camner ikan masak barakah ni
yg amik order nk explain pn tktau...so kami 1st time try la menu ni
mmg sedap...rsnye mcm mn ek nk explain..tk reti gk...
kuahnye tu lemak2 mcm percik tp cukup rasa pedas, masam, manis, masin
tk reti la nk ckp...hehehe...beso gk la ikan bawal ni utk kami berdua mkn
tp tetap licin kn...mmg kami kuat mkn suami isteri:-p


sotong masak pedas


sayur kailan goreng


tomyam campur


sambal belacan


fav menu aku kerang bakar...pencincah tu yg marvelous


hubbyku minum lai chi kang
aku punya epal asam boi

restoran fav kt area umh je...alhamdulillah kenyang smp mlm

9 comments:

Pn Sheila said...

wow... sedapnyer... Allhamdulillah... mesi kenyang sgt ni... :)

Ayu azmir said...

yumyumyum semuanya sedap sedap belaka

Dee said...

lamanya tak makan kerang bakar..huhu..

Eliss Mie said...

terliurnya makanan2 tu :p

Bbwana adienia said...

sedapnya menu2 tu..paling suka dengan kerang bakar tu..terliur la.

Chekgu Azrine said...

Mmg buat terliur je..nti blh tryla msk barakah tu..xpnh try..huhu

Ann Ishak said...

kedai ni yang dekat tepi aeon tu kan, selalu jugak saya makan dekat sana :)

Ibu Lala said...

Laparrrr

Kat area mana ni. Kat keramat le kat sri gombak

hazman fadzil said...

Nice.... dalam banyak menu nie saya paling suka ikan bawal tu... sensorang makan pun boleh habis....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...