Followers MamaTisya

Wednesday, November 6, 2013

2 kali aku FRUST !!!!!!


kelmarin hubbyku ajak mkn jauh skit....die tgh mood rajin nk drive jauh2 kn
so die tanye nk p mkn mana...aku pn tkde idea nk p mkn mana
tisya tkmo ikut so kami dating berdua je la
mula2 nk mkn dkt2 area umh je pastu die ckp jom p mkn nasi beriani or nasi kandar
aku mlm2 idok ler nk mkn nasi camgitu kn:-p
lgpn tkde la lpr sgt pn...so aku ckp la jom p mkn cheese naan yg cheese leleh22222
so ke medan tuanku la kami...dpt parking dh dkt ngan restoran
tp syg meja penuh....nk tgu mcm rmi je yg tgh Q gk
so hubbyku ckp cr tmpt lain je la....dlm ati frust gk cz lama dh tk mkn...last mkn bln4
hubbyku ckp soh tapau tp tk best la tapau...kena mkn situ gk baru best:-p

pastu aku ckp..jom p kampung baru...nk cr kedai jual pulut mangga sedap
hubbyku ckp situ pyh parking...aku ckp try je la...dan nasib kami baik trus dpt parking
tp kena jln jauh skit la nk smp ke restoran yg nk try pulut mangga tu
tp lg skali aku frust sbbnya pulut mangga dh abis...nk mkn kt restoran tu pn penuh jugak
sudahnya kami mkn kt medan slera pintu gerbang je la


dating sambil tgk klcc:-p


kt medan selera ni..mcm2 ada makanan
tp kami order masakan panas yg goreng2
katanye lambat kalo order goreng2...kitorang ok je la sbb bkn tgh lpr sgt pn


air  tembikai laici & carrot susu... rm 8
air carrot tu tawar tk best tul


dkt 45minit baru nasi kami smp
aku mkn nasi USA rm 6.50
masakannye masin...aku mkn tk abis pn


hubbyku mkn nasi daging blackpepper rm 6


nasi bubur berlauk rm 7.50
amik lauk ikan masin & sotong kering...sedap gk

dkt kul 12 tgh mlm gk smp umh....
kena pegi lg kampung baru sbb nk try gk pulut mangga sedap tu

11 comments:

Jueliza Jamani said...

wow.. sedap.. sama la kami pun suka g makan2 jauh2.. hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

ala rugi tak dpt mkn cheese nan tu!

syawalsimpsons said...

sayang kak tak dapt kan...

AyuArjuna BiGoshh said...

kecur air iur tgk makanan, huhu

el said...

mmg meleleh2 hang dok ckp pasal cheese nan..pulut mangga..woiiii nak pi cari gak lah hehe
rajin uols jln2 cr mkn...

mummy_ayu said...

cedappnya..

Mama Zharfan said...

besh tu dating hehhe

Ann Ishak said...

dulu saya suka makan char kuew tiew dekat medan selera pintu gerbang tu tapi sekarang dah tak sesedap dulu, maybe tukang masaknya dah lain kot. tapi nasi campur dekat situ sedap jugak :)

Nana said...

owh kt kg baru ke kedai diah ni haha
pulut mangga blakang masjid keramat xtry ke

Aju Mohit said...

alahai takpe amy pasni boleh dating lagi sebab nak makan pulut mangga ;)

Nory Zoulkefle said...

besttnya akak...
jalan2 cari makan je...
jelesss taw...
hikhikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...