Followers MamaTisya

Thursday, November 21, 2013

Majlis Mini Konvokesyen Tadika Auza 2013


lastweek telah berlangsung majlis mini konvo school tisya
pendaftaran bermula 7.30pm
tp kami smp ke dewan lewat skit sbb aku buka puasa dlu 10 muharram aritu
dewan ni tmpt yg sama time sport day tisya dlu


konvo tadika pn ada gift mcm konvo kt university
bertuah anak2 skarang kn
disebabkn kami lewat so tk byk dh yg tgal
ingt nk bli yg ada teddy bear or minnie mouse tp smua dh org bli
tgal yg ni je...jd la..kasi semangat kt anak dara aku kn
mcm ni pn dh rm 25...kalo yg beso lg ada yg cecah rm 40


sementara tgu smua plajar bersiap ngan jubah konvo
kita posing berdua :) 


sementara tgu perarakan pelajar utk menerima sijil konvo
kami di persembahan video aktiviti sepanjang thn mcm lawatan, aktiviti di sekolah dan mcm2 lg
cameraman pn dh standby kt atas stage....siap ada pancaragam lg




kemain segak masing2 ngan jubah & topi konvo
tp time kt atas stage tu laju plak..tk sempat snap gmbr sgt



time kt atas stage ni..tisya dk melambai2...sbr je la...



tamat sudah majlis konvo..siap angkat topi lg
lps dh abis penyerahan sijil...smua plajar ke blkng stage cz ada persembahan plak


sempat jumpa silent reader blog aku...shahida
anak die pn sama school ngan tisya


ada 6 persembahan tk silap
tisya punya persembahan yg ke-4...
die kena jd rabbit..siap kena melompat2


persembahan terakhir paling disukai smua pelajar
sbb nyanyi lagu TEGAR-Aku yg dlu bkn yg sekarang
lps tu ada lagu SAHABAT


b4 blk sempat posing ngan gift...tp syg bj jubah & topi dh tkde
ingatkn bole wat blk ke..nk amik gmbr kt studio tp sygnye tk dpt


family kecik kami
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
gmbr konvo yg dpt ni lg cantik jubahnya
yg ni mmg diorang dh snap awal kt school
so time majlis konvo aritu mmg dh siap la
dpt gmbr kelas & 4 keping gmbr berukuran passport skali


time tgk gmbr ni..sebak tul...besar dh anak aku
thn dpn dh nk darjah 1



kejap je masa berlalu...tamat sudah sesi persekolahan tadika
certain school tiap2 thn ada konvo cthnye 4thn, 5thn , 6thn kn
tp school tisya ni konvo mmg utk 6thn shj...tisya start msk cni dr umur 4thn lg
tp hanya ada 1 je la gmbr konvo time 6thn

**hubbyku ada record video time konvo & persembahan tp mcm tkleh plak upload

4 comments:

Rizziela said...

anak saya pun ada gak majlis konvo..tp x dpt jubah sebab dia baru 4 tahun..huhu

Masni Syafie said...

majlis konvo kanak-kanak....masa cepat betul berlalu...anak bujang saya tahun 6years...hopefully he success =) ameen...

syawalsimpsons said...

terasa kejap je masa berlalu kan..dah nak masuk darjah 1 dah

mummy_ayu said...

ooo...Iris nya tadika..semua pun dpt..mcm tadika Ian dulu pun, budak 6 tahun jer dpt...emm Iris ada sekali lagi tahun depan.. :-)
congrats Tisya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...