Followers MamaTisya

Thursday, November 14, 2013

shopping kelengkapan sekolah murah @Pusat Pakaian Hari Hari


aritu  kt fb aku ada tnye kwn2 kt mana nk bli bj sekolah murah
cz yg aku tgk kt jusco bole tahan mhl kn 
so rmi jugak kwn2 yg suggest kt Pusat Pakaian Hari Hari


mmg murah la kt sini...kalo korang nk bli bj sekolah bole la tgk kt cni
smua kelengkapan utk ke sekolah ada spt bj, kasut, stokin, tudung, beg dan byk lg



actually ada mcm2 brand cthnye CANGGIH, PROFESSOR, ALPHA KIDS
tp kebanyakkannye rege bj & kain asing2
kalo sepasang dh nk dkt rm 50..cher bygkan kalo bli atleast 3 pasang
mana yg kita leh jimat, kita jimat kn
tu baru bj kn...blum masuk lg kelengkapan lain 
mcm stokin,kasut, beg, pensilbox,color dan mcm2 lg
blum masuk lg yuran & buku2 sekolan kn
ni baru sorg anak kn..kalo org yg rmi anak lg byk pki duit...
moga anak2 kita smua dpt blajar ngan baik dan tahu pengorbanan ibu bapa utk mereka


vkend aritu b4 aku oustation ke sabah..
sempat la pegi outlet kt tmn permata yg terdekat ngan umh
nk tgk oulet lain klik http://www.hari.com.my/locate.asp



bj kurung ..sepasang rm 28.90 kain jenis lembut aku amik...size 24
kalo jenis cotton murah skit rm 24.90
stokin lak 3 pasang tu rm 7.90...kasut  size 30 tu rm 15.90



nanti akan tambah lg...aku bli sepasang dlu utk pki orientasi darjah 1 pd sabtu ni
awal plak sek tisya orientasi kn...org lain smua ckp december nanti baru orientasi
aku plak yg nervous kn...anak dh nk msk darjah 1:-p

**tq pd kwn2 yg sudi share info psl kelengkapan sekolah ni


11 comments:

  1. Sekarang dh byk sek yg buat orientasi awal2..sek rin pun buat sabtu ni jgk..
    Mmg biasa beli baju sek ank kt hari2 je..murah..kain pun elok je

    ReplyDelete
  2. beg skolah mia dlu kita beli sini la
    ngan baju sukan dia
    track ngan tshirt putih
    nnt nk masuk darjah satu bole la bli sini

    ReplyDelete
  3. wah..dah start dah shoping baju sekolah....ye la..awalnya Tisya orentasi..emm..suspen!

    ReplyDelete
  4. kejap je anak dah besarkan..dee pun tahun depan 2 anak sekolah..petang sekolah agama lagi..lagilah byk baju nak kena beli..huhu..

    ReplyDelete
  5. awal betul beli..orientasi darjah 1 dah dekat ke?
    el x beli lg tuk danish...bln dpn kut

    ReplyDelete
  6. mcm mana mak pak kita susah payah belikan kat kita dulu.now kita lak rasa,rara ada masa 6tahun lg utk rasa semua ni.nebes pon ada bila tgk org update pasal sekolah anak.hhehe

    ReplyDelete
  7. wa.. icha dh masuk sek rendah da..
    aty blm start apa2 pon utk abg iman...

    ReplyDelete
  8. Tq amy, tgh mencarik2 jgk mana yg murah sb baru ni tgk kat jusco tercekik harga dia, tak masuk akal rm50 sepasang, tak mampulah

    ReplyDelete
  9. Kedai.antarabangsa SG besar lg Murah
    Baju Sekolah sepsg belas belas je hrganya
    Kain elok pulak tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...