Followers MamaTisya

Wednesday, October 1, 2014

255 online & new monopod


blk lunch td tiba2 aku tgk visitor 255 tgh online
biasa sebelum ni paling rmi pn 55 je yg online
aku rs counter ni ada masalah ni...hehehe
nk kata ada topik hot rsnye tkde....tp entry popular masih lg dessert Cheesekut
ke org bz google nk wat cheesekut raya haji ni...ye la dessert senang je kn :)


td aku bli monopod baru....aritu outstation sabah monopod aku tercicir dlm flight aku rs
sbb seat dlm flight color itam, mayb terjatuh dr beg tk prasan sbb sama color
redho je la....so kalini try bli yg ni plak..bli guna point tkyh kuar duit :)
pjg batang monopod yg ni lebih pjg dr yg aku bli dlu
yg dlu 108 cm...yg ni 123cm ..aku bli kt MILKADEAL je...
kalo korang nk bli bole la klik >>>>>>>>>>>>>>> MILKADEAL

5 comments:

Ann Ishak said...

saya pun nak meramaikan online view mama lagi :)

safurara said...

#klik klik Nuffy kat sini =)

Chekgu Azrine said...

Hamboi..trs rembat monopod baru ek..rin dh lama xpakai monopod..kikiki

suhailah hamid said...

Teringin nk ada monpppd satu...

FiZ said...

yungteng ni best skit kak.nampak kukuh.tu sbb mahal sikit dr monopod biasa.saya pun plan nak beli, tunggu harga jatuh lagi la.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...