Followers MamaTisya

Thursday, October 16, 2014

lastday dinner @ Sandakan , Sabah


sambung cite kt sandakan lg
lastday kami kt sandakan, esoknye dh nk blk kl
mlm tu pemborong sandakan bw kami dinner kt area Kampung Sim Sim
kiranye nk ke restoran ni kena lalu kt kawasan perumahan yg bwh tu ada air
bila air surut, kering la bwhnye....
time kami abis dinner air dh naik so mmmg bwh tu byk dh la air


kalo siang bole la nmpk view laut...
tp sbb mlm xnmpk la...lebih kurang 5 meja mlmtu


antara seafood yg sempat ku snap
ada lobster, udang harima, udang lipan, mcm2 jenis ikan


aku minum air kelapa


menu fav ni creamy butter lobster...sedap gilossss


ikan stim ni pn sodap gk


ktema kham heong pn sama sedap gk
yg aku mkn kt port klang dlu pedas...yg ni just nice
mmg jenuh la meratah kn... :)


kepah masak halia...kulit kemain beso tp isinye ciput...sedap gk


sayur pn fresh & rangup


pencuci mulut

mmg sedap smua menu dinner mlmtu
walaupn makanan lmbt smp....sbb rmi sgt org kn
apap2pn tq pd pemborong sandakan

6 comments:

lieyalatif said...

gulp telan ailiyoooooo..... mmg nampak menu semua sedap2...ishhhh ni nak rase nak pergi sg bagan restoren kat port klang tu pekena sifuds huhuhuhu

suhailah hamid said...

Nikmatnya dpt mkn seafood sedap byk mcm tu.

idzwa kamaruddin said...

haishh kamu tertelan air liur saye!

Ann Ishak said...

lobster oh lobster :)

Chekgu Azrine said...

Giler sedap semua

Azura Aziz said...

semuanya nmpak sedap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...