Followers MamaTisya

Tuesday, October 21, 2014

bye2 Sandakan


sebelum ke airport, kami lunch dlu kt sabah hotel
sbb flight kami kul 2pm...so by kul 1130 pg kami dh siap packing
pg tu kami tk bfast sbb kepenatan...so perut pn lapar


so ni la menu lunch kami kt hotel aritu
ada sup seaweed tp aku tk mkn pn
pastu meehoon & kueteow, ayam sos tiram chinese style
yg bulat tu keladi, dlm tu ada ayam+mushroom+gajus
paling suka udang mayonis salad tu


sempat lg posing sekitar hotel b4 ke airport


flight kami sama ngan VIP...
Dato' Naemah, Ketua Kawalselia Padi & Beras pastu yg lelaki tu Ketua KPDNKK
so kami pn rs mcm VIP gk cz cpt je masa utk check in tu :)


seat semestinya tepi tingkap:)
mmg suka tgk awan yg berkepol222 tu...cantik sgt


menu dlm flight tk brp menyelerakan...nasi lauk ikan sweet sour
tp xsedap...actually aku request ayam tp bila smp je kt barisan kitorang
steward tu ckp tgal ikan je...so terpaksa la amik gk
mkn skit je ...nasibaik dh kenyang mkn kt hotel kn


kacang pn ada...tp tkde plak cop MAS


lebihkurang 7 mlm gk smp kl
ni la antara rezeki dr sandakan...udang & beras basmati kainat


5 comments:

Ann said...

bestnye udang fresh tu..

Hawa Wati said...

salam
beras kainat ni mcm basmathi ker...

http://vitalicious2u.blogspot.com/

selamat berkenalan

mama tisya said...

hawa wati...beras kainat tu mmg beras basmati tp hanya di sabah..beras baru tu

suhailah hamid said...

Sedapnya udang fresh..beras tu mksudnya hasil padi dr sabah lah ye?

Fai CeritaCinta said...

bestnye jalan2 sandakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...