Followers MamaTisya

Thursday, October 9, 2014

blk keje, singgah jcard



jcard kt wangsamaju aritu, aku tk cuti tp singgah kejap blk dr kj
dpt la wat blk 3 keping voucher.....tu yg best shopping time jcard sbb dpt voucher bila kita shopping
dan vouchernye tkde expired date :)


nmpk kasut , sandal & slipar  FROZEN
trus belek2 size utk anak dara pencinta Princess Elsa


yg ada size 32 tgal 2 design ni
yg sandal tu rm 24.90...yg slipar pink tu rm 19.90
tp time aku smp umh...anakdara dh lena so die rasmi time raya haji aritu

brg2 lain yg sempat dirembat 
nextweek ada jcard kt One Utama plak

8 comments:

suhailah hamid said...

Huhuhu untungnya^^

Chekgu Azrine said...

lama dah tak pergi J card sales...huhu..tak nyompek

nur anis said...

saya pergi juga hari tu...barang baby tak ada sale..so, rembat la baju untuk anak-anak buah...

salmizah omar said...

saya pun suka shopping kat jusco..nak-nak time diorg buat jcard day..boleh kumpul boucer..tapi perasan tak selepas jusco dh bertukar kpd aeon barang2 yang sale harga mcm tak berubah jer..

salam perkenalan dan jom singgah blog saya..

Zuraida Rahim said...

Bestnya dapat g Jcard.. x pernah pergi..

Falsya said...

alaaaaa..xtau pun ade sales...terlps la nie..

mummy_ayu said...

fav ko tul..J card day. Iris plak suka Ana

LYAfrina said...

Lya ada rm100 voucher ni.. tp xleh guna kat eon ecm ni.. huhu. Utk eon jusco je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...