Followers MamaTisya

Friday, October 3, 2014

honeymoon ke Pulau Mabul...seronoknya :)




mmg cantik tmptnye.....kalo yg blum tau kt mana Pulau Mabul ni
ia terletak kt negeri Sabah...ni gmbr aku snap masa pegi thn 2011



yg pegi honeymoon bkn aku...tp Luqman & Melina
kn smlm episod Maaf Jika Aku Tak Sempurna diorang pegi honeymoon ke sabah
so ni la tmptnye....bila tgk episod smlm tu yg teringat2 Pulau Mabul yg cantik pernah aku pegi ni


hah gmbr fahrin posing view mcm gmbr yg aku up kt atas tu
lmbt plak nk tgu sambungan scene honeymoon ni nextweek....
cantik kerusi yg diorang tgh bersantai ni
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v



gmbr kenangan ke Pulau Mabul thn 2011...walau bkn pegi honeymoon tp p urusan kj
sempat gk la merasa jejak ke Pulau Mabul yg cantik ni
byk2 pulau yg pernah aku pegi...mmg Pulau Mabul yg paling cantik
nk pegi lg tktau bila....lgpn skarang keadaan kt sana tk brp slamat
so mmg tk digalakkn la pegi...nasibaik la aku dh merasa kn:)



**salam aidiladha utk smua...yg blk kg ati2 di jln raya

5 comments:

syawalsimpsons said...

cantiknya kakak pulau mabul ni...saya tak penah lagi sampai..sabah pon tak penah G lagi

el said...

wahhhhhhh uols dah pernah pergi kat pulau tu ke..iols dah jatuh cinta kat pulau tu since tgk gambar cover MJATS dok kat kerusi tu ngan dok kat tepi2 titi tu haaa...teringin nak pi sanaaa..cantek sgttt..nak feelin mcm luq& mel hahaha
tp katanya bahaya pergi sn kenapa eh

mama balqis said...

semalam tengok crite ni tertanya2 pulau apa yang cantik sgt ni.. trime kasih menjawab persoalan sy..

mmg cantek sgt!

suhailah hamid said...

Sibhanallah cantik sgt pulau mabul ni..

Mama Zharfan said...

teringin nak pegi pulau2 kat sabah..
tp mcm paranoid plak ie mcm tak berapa selamat gitu :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...