Followers MamaTisya

Tuesday, January 10, 2017

10.01.2017...genap 15 tahun


salam uolsss...arini kembali bekerja
walaupun bdn masih lemah tp better dr lastweek
terima kasih semua yg mendoakan

arini genap 15 tahun dh aku kj kt BERNAS
lama kn....mcm tk caya juga...walaupun dh bertukar department
dh bertukar bos tp rezeki aku masih disini
actually sepanjang aku bekerja dh masuk 15 thn ni, aku ada juga apply masa company buat vss
tp permohonan aku tk diluluskan..nk2 yg latest ni aku tgh handle projek
walau apa2pn aku sayang ngan BERNAS
 cuma bila bertukar top management dan structure baru kuar
biasa la kn kena pindah randah, kena bertukar bos....huhu
sepanjang aku dh 15 tahun bekerja ni,
dh merasa 8 kali pindah opis/tingkat
dh merasa 3 department /unit berlainan
dan akhir skali aku dh merasa bekerja ngan 11 bos kecik /bigbos yg berlainan
ada bos yg dh resign, dh vss, dh bertukar lokasi
smoga thn 2017 aku dipermudahkan utk setel projek yg membuatku stress dr thn lps lg...huhu


15 thn aku di BERNAS....15 thn juga persahabatan kami
gmbr bersama bff thn 2017 xde lagi....so ni gmbr throwback thn2 sebelumnya
thn 2014 thn dugaan bagi bff sbb kami terpisah lokasi opis...huhu
tp skarang tidak lagi...since 2015 kami dh kembali 1 lokasi yg sama

8 comments:

eima said...

alhamdulillah tahniah .... lama dah tu 15 thn .....
semoga murah rezeki

Mama Zharfan said...

moga terus happy & sukses :)

Linda said...

Alhamdulillah tahniah sis :))

Myra Jay said...

Kita berkongsi tarikh istimewa yg sama, bezanya akak anniv tempat kerja, maira anniv wedding :)

Myra pun tahun ni bulan 9 genap 10 tahun berkhidmat tempat sekarang :)

wahida said...

lama 15 tahun tu...
ni dah tahap otai dah ni...

Inani Hazwani said...

Wahhh 15 tahun tu boleh tahan lamanyaa 😊

Azura Aziz said...

wowww, 15 tahun. dah otai dah ni hehe. smoga terus sukses mama tisya ;)

Warisan Petani said...

Tahniah, semoga terus sukses.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...