Followers MamaTisya

Tuesday, January 24, 2017

FAME Travel Kit & FAME BB Cushion




fame cosmetics ada keluarkan travel kit..skarang tgh ada promo
beli set travel kit berharga rm 85 ni dpt FREE makeup bag tu


ni ada 5 color dlm travel kit tu 
3 color best seller ( nude, gosip,violet), 
2 color baru ( wild, rusty)



aku & bff julia mmg pencinta lipstiks Fame...
sbb colornya sesuai ngan kami..tu psl repeat beli kn
stakat ni aku dh ada 6 color (party, fuschia, gossip,violet, glam & topaz)
paling aku suka color gossip



skarang fame cosmetics pn ada BB Cushion...ni aku test bli br2 ni..rege rm 55
mascara & eyeliner pn ada..yg ni aku tk bli
kitorang senang, nk order je contact geng kitorang sbb die agent
uols kalo nk order bole tgk IG fame_cosmetics

3 comments:

Zie Azi said...

lipstik dia creammy kat bibir, nak solat pun senang nak bersihkan..

ibuayu said...

akak pun pakai lip fame..suka angat

eima said...

cantik .... aku suka yg light color tp dah lama tak pakai lipstik ..sbb entah la dah x in...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...