Followers MamaTisya

Thursday, January 12, 2017

Homemade Kuih Keria Sira Gula Melaka


sejak2 viral psl kuih keria yg femes kt melaka psl kena Q pjg...
rmi dh la yg buat sendiri kn
ni nk share juga la yg homemade tp mama aku yg buat part keledek tu
aku just tlg sira je sbb yg keria tu mama ku dh buat frozen byk2


nk tau resepi..korang google je la...berlambak kn
aku tlg goreng & tlg sira gula je :)


ni versi sira gula melaka...tk brp sama yg mcm kuih keria yg kt melaka tu


yg ni versi sira gula putih

5 comments:

ADEEYA said...

Sedapnyaa lah. Hehe.

mummy_ayu said...

suka gak makan kuih keria. tapi yg sira gula melaka ni kureng la...ada try sekali tu. sedap yg biasa jer.

Kak Nab said...

rajinnya sis.

Inani Hazwani said...

Sedapnyaa kuih keria :D

Azura Aziz said...

bestnya buat sendiri. kita tetiba semalam teringin nak makan. nasib kat cafe sebelah ofis ni ada jual ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...