Followers MamaTisya

Monday, January 2, 2017

Hari Terbuka Rumah Selangorku @Setia Alam


selamat tahun baru 2017....asal thn baru sure ramai yg tanya apa azam tahun baru kn
azam aku ...smoga thn baru 2017 lebih baik dr thn2 sebelumnya
okla nk update cite masa aku pegi Hari Terbuka Rumah Selangorku bln 11 aritu
aku tau psl ni pn sehari sebelum....itupun adik aku yg bgtau
so prepare la dokumen yg perlu di bawa sbb kelulusan serta merta utk mereka yg layak



aku smp dlm 7.45pg mcm tu...dh pjg org beratur...gelap lg ms ni
ada yg berkampung dr ptg sebelumnya
ingtkn dh awal la smp kn..rupanya rmi lg yg paling awal :)


hah dh cerah skit


kwn baru kenal yg sama2 beratur kn...aira & sally


nmpk tk pjggggggggggggg tu


nasibaik ada air pihak developer bagi..kuih pn ada juga...
tp adik aku pn dh tlg p belikan air & roti juga
adik aku yg teman aku aritu...sbb hubbyku xdpt teman sbb uruskan MIL yg br discharge spital


hah nmpk tk..jauh lg nk smp ke khemah nun....time ni dlm kul 10 lebih xsilap


hah masa ni dh start panas...smua dh berpayung


nasibaik aira ada payung beso...so tumpang la payung aira


akhirnya ....dlm 12.30 tgh hari baru kami dpt no giliran
fuh rasa lega kejap sbb dh masuk bwh khemah...idok la panas lg
nombor yg diorang bagi hanya smp 400 sahaja
sbb unit yg ada hanya 350 so diorang bg extra 50 lg 
incase yg dlm 350 yg dh dpt nombor tu, ada yg xcukup syarat kn


ok bersambung lagi nanti aku update psl penyemakan dokumen plak next entry

3 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Amboi pjg barisan..
Gigih sungguh MT..
Semoga dipermudahkan urusan..

idzwa kamaruddin said...

Ramai nyerrrrrrr!!

Inani Hazwani said...

Boleh tahan jugak barisan tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...