Followers MamaTisya

Monday, February 27, 2017

Dinner @ Sushi King Express, Prima Sri Gombak


lps tgk wyg, hubbyku tanya nk dinner mana
sbb katanya tkmo mkn nasi
so aku suggest dinner kt Sushi King Express


kemain anak dara, xmo bg mama dok sebelah ayah :-p
die skarang dh suka makanan jepun
yg paling happy aku ler...sbb salmon skin lama dh ngidam ada tu
1st time dtg dlu, xde salmon skin...mmg frust ler..nasibaik kali ke2 pegi ada menu fav aku :)
lama giler xmkn salmon skin, manjang xde je...last mkn thn 2013


kt sini smua sushi rm 3...so mmg tkyah tgu time bonanza dh la
rasa nk mkn sushi..aku dtg sini je la
salmon skin 2 piring, eeg mayo 1 piring,
salmon salad 1 piring, udang tempura 3piring, yg 4 ketul tu lupa nama 1 piring
pastu golden ball lupa snap gmbr 2 piring
air tu ice lemon honey tea & pepsi..rm 3 each


total smua 10piring  utk 3 beranak...alhamdulillah kenyang
anak dara yg udang tu die sorg smp 3 piring

6 comments:

Inani Hazwani said...

Sedapnya. Nani suka yang udang tempura. Hehee

Eliss Mie said...

terliur sangat2 tengok tapi tu lah tak boleh telan. pernah mengidam dulu nak makan sushi..bila nak makan..tak leh telan..hahahahaha..sedihhh tekak bukan jepun..

- dieyana - said...

aduhai sdpnya...selalu jeling2 sushi king kt prima sri Gombak tu... blum ada kesempatan nk jejak ;-))

Nadia Johari said...

semalam baru makan shushi king

eima said...

tak pernah mkn sushi ... takut nk mkn hahaha
ai menda pelik2 mg susah sikit .... tp klu ada yg sponsor boleh kot try ... kah kah ...

nak tanya ni sushi mentah ke masak ... hehe

Julia Johari said...

Nak kena belajar makan sushi king...hahahha x pernah makan...selalu mkn yg cap jusco tu je sis...bila lalu sushi king tetiba blank rasa nak order apa...okey tgk sis order salmon skin tu boleh nk try cuba suatu hari nanti haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...