Followers MamaTisya

Wednesday, February 15, 2017

wordless wednesday #331




rezeki dpt dessert free dr IG Pablo Cheese Tart



lama tk tgk wyg..tup2 check email ada yg menarik dr MBO Cinema ni offer tket wyg
mbo star club ni best tul..mcm2 offer die bg...point aku pn dh byk tu


yg ni syok tag & menang...pastu pi redeem kt mydin hypermarket
nk tau info tgk IG mydinmalaysia
yg belum join, sempat lagi ye smp 17/2 ni


lps blk kj smlm , aku p mydin kt subang jaya
trus redeem...best baunya...byk perfume tu bkn smua aku punya
1 account IG bole redeem 1 botol perfume shj 

*kemenangan ke-3,4,5 utk 2017


alhamdulillah pagi ni  ada  3 BE baru muncul
byk dh credit so on going  ada  3 BE yg tgh running..apa2 pn tq Nuffnang

5 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. Murah rezeki..

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah... rezeki awal tahn 2017 yang gempak sis:)

Inani Hazwani said...

Wahhh. Tahniahh 😊

Seorang Syed said...

Alhamdulillah, murah rezeki. Bestnya menang banyak hadiah hehe.

One of the most beautiful hills in Malaysia One of the most beautiful hills in Malaysia https://anothersyed.blogspot.my/2017/02/nikmati-pemandangan-indah-di-bukit.html

PinKy MoMMa said...

kita dah lama tak join contest ni..rupanya contest ni pun ada mood kan amy hahahaha..nnt lah dah free2, blh join balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...