Followers MamaTisya

Friday, February 17, 2017

Nasi Kerabu Kampung Special Abe Mus a.k.a Mustapha Kamal





riuh kt lobby opis time kul 12 smlm..
rupanya celebrity Mustapha Kamal sendiri yg dtg delivery menu lunch


ketua amik order utk lunch delivery ~ Kak Ruzinah


50 pack uolssss Nasi Kerabu Kampung Special Abe Mus


ni la rupanya...ada ikan celup tepung, telur masin ,solok lada
rm 7.50 per pack..smua ckp sedap ...ore klate sebut "jeligho" maksudnya sedap btul


hah apa lg moh ler bergambar lagi :) aku tk order sbb pagi tu dh breakfast nasikerabu
tp smua yg komen mmg sedap katanya..bole la uolsss order


femes gmbr kami kt FB MustaphaKamalOfficial/
so kalo uolss nk order bole contact Abe Mus 011-13139313...minimum 30pack
kalo nk Abg Mus antar kena order 50 pack ke atas :) kalo kurang, staff nye akan antar
nanti die sendiri yg dtg antar..bole la uolsss bergmbr ngan retis ni :)

7 comments:

ZULHILMI TEMPOYAK said...

not bad... nampak pon mengiurkan yak.. ni kalau kenduri kawen boleh cuba buat jugak ni..

Ainniah Zulkefli said...

wah mustapha kamal ada nasi kerabu sendiri ya? bestnya kalau boleh order (tapi jauh). ain ni dah la peminat setia nasi kerabu.

Raihanah Ahmad said...

boleh order utk kenduri ni

Mrs Anna said...

nmpk pun sedap...kt area mana tu kak?

PinKy MoMMa said...

wahhh tak sangka pula dia bisnes makanan..kerlazz korang retis turun hantarkan hihihi

Azura Aziz said...

untung la dpt posing dgn retis hehe..

hanim said...

wow retissss.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...