Followers MamaTisya

Thursday, July 27, 2017

bila viral Aiskrim Baskin Robbins RM 8.95 instead of RM35.79




hah ni la yg viral psl Aiskrim Baskin Robbins RM 8.95 instead of RM35.79
hanya utk 2 perisa ni je kt tesco...
apa lg rmi la yg p tesco kn ..ye la..eskrem mhl dpt rege murah saper tk mo


sehari lps viral tu..tesco update out of stock...bertabah je la kn haha
padahal yg sebelum tu katanya smp nov :-p
ada ke kwn2 yg dpt beli???


bli je la eskrem wall's chocolate chip ni...
bole la feel2 cookies n cream Baskin Robbins
rege pn lebih kurang je rm 8.49 hehe 

5 comments:

Amanda Suria said...

Alaaaaa...baru ingat nak terjah weekend ni

Aisya Ismail said...

Hehehe ok lah tu dari tak ada kan =D

Norliza Nordin said...

yeke.. baru tahu.. lately bz sgt.. smpai dh out of stock baru dpt maklumat hehhe

NanyFadhly said...

Sedapnya Baskin Robin. Aiskrim ni memang mahal kan? bila dah harga runtuh macam ni memang rugi kalau lepaskan peluang.

- dieyana - said...

laa.. ye ke..tk tau pun..hihihi... sekali je pernh mkn itu pun besday sedara..sesuap je pun..hiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...