Followers MamaTisya

Wednesday, July 26, 2017

20 syawal ~ Beraya dengan Fattah Amin :)


masih citer syawal yg belum abis lg..byk lg cite tungguuu hehe
hah saper peminat Fattah Amin...sure tk sbr 
nk tgk gmbr aku update beraya ngan Fattah Amin kn :-p
ok jom tgk menu2 yg meriah ni...mcm2 ada..sempat or tk je nk mkn smua kn hehe



ni open department level 1...kira dulu department aku kt level 1 la
mmg kalo level 1 ni menu2 meriah sokmo
ada nasi dagang ganu, nasi daging, sate, mee rebus, meehon soto, 
ketupat, nasi impit, kuah kacang, rendang,lemang, laksam dan mcm2 lg
nmpk tk dlm gmbr tu ada Fattah Amin tgh cedok makanan :-p


hah ni part dessert ada brownies, carrot cake, chocolate cake,kuihmuih, buah, rojak buah


hah ni staff bernas yg ada iras Fattah Amin :) geng opis yg buat collage gmbr ni
kebetulan plak gmbr ni bj melayu ijo sama Fattah Amin original kn

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

masa aku tgh update IG story aritu, "Fattah Amin" smp...tu yg kemain depa selfie tu :-p



kami bersama tuan umh..geng2 finance



nk mkn ke nk bergambar ni :)



CFO & bos divison siap wat freestyle lg..sempoi...layan kami smua bergambar hehe


wajib la ada gmbr bff


geng aku yg suka bergambar


kita wefie ramai..redho je la yg terselit, tersepit :-p


posin2 lg lps dh abis mkn


CEO pn sporting layan bergambar siap buat boomerang..PA die la ngajar ni
tp kalini PA dlm pantang so kitorang je la layan booemrang ngan CEO :)


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

5 comments:

Aisya Ismail said...

hahaha engatkan fattah datang office..

lieyalatif said...

cis! tipah tertipu...ingat fattah betul2 haahahahah

wahhh merianye amy.....mcm2 ade hah....mmg grand abis hah....mesti last2 tu pun syok menapau...byk tu mknn....

hanim said...

igt kan patamin betul....hahahah berdebar2 je buka blog amy ni td...hahhaa

Azura Aziz said...

woww, mmg mcm fatah amin sgt..

Norliza Nordin said...

jenuh scroll cari fattah hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...