Followers MamaTisya

Monday, July 10, 2017

#TeamRayaPerth sudah kembali bekerja


khamis lps geng aku yg beraya kt Perth, Australia thn ni dh kembali bekerja
saper lg kalo bkn Tiz yg sebelah aku tudung coklat tu
sronok tgk gmbr2nye beraya sambil holiday ke Perth, Australia
lama tk lunch cukup korum 5 org ni kn



org Perth rindu boatnoodle...menu fav die ni



selfie skit ngan limited edition raya cup ni


aku aritu dh kenyang benornya sbb bfast dh berat so aku just ratah ayam legend



yg lain order krawpow chicken rice



sangkaya fav aku wajib order 





A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

meh layan instavideo :)




ole2 dr Perth..tk dpt pi lg Australia ..dpt ole2 pn dh happy...Tq Tiz

5 comments:

idzwa kamaruddin said...

boat noddle dekat pun tak terpegi lagi ni haaa .. adeh laaa

wahida said...

tak tahu lah sampai sekarang tak boleh telan dengan boat noodle ni..tapi roti ngan teh dia aku suka...

Falsya said...

Dh lama xmakan boat noodle..nak roti steam dieeee..

Raihanah Ahmad said...

semua pun sedap, baru tahu ni boat noodle

Eliss Mie said...

tak pernah lagi mkn kat boat noodle. boleh la nak terjah nnti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...