Followers MamaTisya

Friday, July 14, 2017

lama tk makan nasi kak wok sedap ni !!!


kelmarin bos ajak mkn kt Kedai Nasi JJ...lama btul tk mkn nasi kak wok sedap ni
thn ni mmg lps raya ni la baru mkn...last mkn xsilap lastyear tu pn sbb ada meeting
opis aku asal ada meeting or ceramah, slalu gk order kt sini
sejak lama xdtg so skarang dh naik rege rm 6 sebungkus
air fav semestinya bandung hijau rm2


tu ada contact number kalo kwn2 yg nk wat tempahan..alamat pn ada tu kalo yg nk mkn kt sini
mmg lama xdtg mkn kt kedai sbb kebiasaan pjggggggggg Q & cuaca panas kn
tp pekerja cpt je membungkus nasi tu so lajuuuu la walaupun pjgggg Q
cumanya kena tahan panas skit la

naik kete bos...



opposite Kedai Nasi JJ ni ada jual mcm kuih
so depa tapau cucur bawang, cucur jagung & pisang goreng
suka cucur bawang cicah kuah kacang tu

3 comments:

syawalsimpsons said...

banyak dah org jual nasi kak wok ni kan kak

- dieyana - said...

sdpnya Nasik k.wok.dieyana biasa g mkn kat danau kota tu..tp dh lama tk pergi..

grg pisang tu nmpk sedap...cucur kuah kcg...sdpnya! semua sdp hhaha

Azura Aziz said...

haah, lama tak makan nasik kak wok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...