Followers MamaTisya

Monday, July 31, 2017

Teh Ais Bangkok....nyamannya tekak!!!




hah bkn p bangkok tau ...sbb teh camni mmg femes kt thailand kn
sabtu aritu blk gombak...panas btul cuaca....pastu nmpk teh ais ni...
aduhai apa lagi..moh ler stop beli kn


teh ais bangkok namanya...ada cincau 
tp aku beli yg tk ltk cincau sbb aku xsuka cincau


1 bekas ni rm 3.....cepat je sedutttt...nyaman tekak di kala cuaca panas

9 comments:

- dieyana - said...

Nampak hari tu kat Gombak, tapi tk beli.., mcm the thai tu ke?

mama tisya said...

dieyana...camne nk ckp ek...tp sedap la nk2 cuca panas hehe

farhanna jafri said...

Haritu ada nampak tapi malas nak beli sebab orang ramai sangat. Nanti nak try jugak lah. :)

Shahida Dzulkafli said...

Adoi.. Panas-panas nie, nampak lak entry air.. Rasa cam nak minum screen komputer je.. kikiki

Ann Ishak said...

kaler teh tu memang mengencam jiwa :D

Intan Saffyna said...

memang best minum time panas bila tengah jammed sedut teh ais ni.. beli dua bungkus terus.. hehee

Inani Hazwani said...

Lepas tengok akak post kat Instagram hari tu terus Nani peegi cari cincau nak buat jugak. Hahahaha! Sedapnyaaa 😋

Norliza Nordin said...

nampak sedappp

Galang Putra said...

Enak rasanya....
Maknyos....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...