Followers MamaTisya

Wednesday, July 12, 2017

wordless wednesday #351





lastweek hubbyku masak tomyam ayam utk berbuka puasa
die guna pes ni yg FIL bli masa blk klate dulu
tk silap dr thailand la..tp ada kwn pernh share ada jual kt kl
tk sure sbb rata2 aku bc mmg ramai yg bli dr thailand



aritu aku hirup skit je sbb perut xbrp sedap sgt.....ada bc yg mmg sedap la guna pes tu
ada org share resepi katanya kena ltk susu pekat skit ...
tk pernh plak try ltk susu pekat..1st time dgr...nanti la bole try next time
tgk camne rasanya if ltk susu pekat tu...
korang ada yg pernh try ke ltk susu masak tomyam ni???


 selain tomyam ayam tu, hubbyku masak kailan ikan masin 



ni menu aku kelmarin...dh la blk kj ujan kn...lprrr trus masak menu mudah ni
sardin+kentang bilis, telur tu ingt nk wat telur dadar 
tp dh tgal sebiji so utk anakdara tu goreng mata kerbau je la...bertambah222 nasi kn

3 comments:

- dieyana - said...

Nampak sedap tom yam tu..

MrsEnoxis said...

I pun selalu pakai tomyam paste yang tu..anak2 mesti makan bertambah..masak pun senang..tp x pernah letak susu la setakat ni..boleh jugak try next time..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

CCL pakai pes tomyam yang original, pernah beli pes tomyam seperti didalam gambar , tapi tlebih macam dan pedasnya kurang menyengat.. CCL suka pedas2 ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...