Followers MamaTisya

Thursday, July 20, 2017

21 Syawal ~ beraya di rumah baru @ Semenyih


trus ke semenyih nk p openhouse umh baru cousin hubby
disebabkan tgk waze jammed jln highway, makanya hubbyku ckp ikut jln dlm
nanti tgk video last kt entry aku update view perjalanan jln dlm :)


menghampiri pukul 5 juga la smp
makanan yg terhidang jom tgk



ada nasi ayam, meehoon soto & ketupat palas


2 org ni kalo dh jmpa tk ingt nk mkn..main je la kejar sana sini
bila dh nk blk , br ckp lapar ..sbr je la kn



lepak2 belah luar ..amik angin ptg


walaupun dh 6 lebih time ni tp sinaran matahari masih menyinar gtu
bkn senang nk ada gmbr berkonsepkan pacaran cahaya matahari gni kn hehe



my little family


sebelum blk , kita bergambar ngan tuan umh
tq kak miah jemput dtg openhouse


ni la umh baru cousin hubby...dlu die stay kt balakong, pastu pindah ke semenyih ni



dr keramat ikut hulu langat....tk jammed la ikut jln dlm,
cumanya jln bengkang bengkok skit...
nyaman rasa tgk view kehijauan ada tmpt reaksi Sg Tekala..

13 comments:

  1. semenyih banyak rumah baru naik.. so cantik cantik belaka

    ReplyDelete
  2. kita pun beli rumah kat semenyih tpi dalam lagi la..area siktu dah mula naik dah sekarang

    ReplyDelete
  3. lawoo rumahnye amy....mesti excited kan dieorg sbb raye di rumah baru....

    ehh tisya dah tinggi laaaa.... tak lame lagi mesti same paras ngan amy...

    ReplyDelete
  4. Meriah macam macam makanan adaa! Sekai sekala kena sinaran matahari apa salahnya. Hehehe.

    ReplyDelete
  5. cantik yer rumah baru cousin tu...meriah haaa menu raya...mmg kt area semenyih leh dpt rumah cecantik...tp tu la sis...jauh plak nak ulang alik kerja.

    ReplyDelete
  6. Cantik rumahnya..
    Best dpt raya rumah baru..

    Cousin akak pun beli rumah kat Semenyih dia kata besar sikit.

    Bila jemm tu yg tak tahan nak gi open house kan MT..
    Penyudahnya dpt gi sebuah rumah jer..

    ReplyDelete
  7. semenyih.. dah dekat dgn jue la..

    ReplyDelete
  8. Rumah area semenyih ni memang cantik2 kan..

    ReplyDelete
  9. Nampak meriah... Sy pernah sampai semenyih tu sebab pegi broga hill ja. Errmm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...