Followers MamaTisya

Monday, September 25, 2017

Butik Siti Khadijah @Melawati Mall



mama aku aritu nk cari telekung kt Butik Siti Khadijah
kebetulan dh buka cawangan kt Melawati Mall...moh ler masuk tgk



yg ni la yg mamaku berkenan...sejuk materialnya


Klasik Signature rm 245 tp size M tkde stock
kena dtg lg la nanti bila stock dh ada....


yg ni lupa namanya ..cantik juga tp mama ku nk beli yg color putih
yg ni pn rm 200++


yg ni just telekung je, kain tkde..tk silap rm 100++


selain telekung ada juga brg lain spt stokin, kasut, bag


cawangan kt sini br je buka akhir ogos aritu


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

5 comments:

Ainniah Zulkefli said...

Pernah baca review telekung Siti Khadijah ni. Kainnya memang elok cotton sejuk je kan. Elok sangat beli untuk mak tu.

Norhayati Mohd Isa said...

Cawangan baru lah MT..
CH ada beli sekali..
Masa tu ada diskaun..
Dapatlah RM150 sepasang..

Julia Johari said...

Kualiti bagus tu ramai suka...sejuk dan sedap guna...juju kalau lepas solat x suka tanggalkan telekung...rasa suka pakai telekung lama2...selesa hehe

Shahida Dzulkafli said...

Kualitinya bagus.. ramai yang suka kan sis..

Ana Suhana said...

Ana perasan butik SK ni dekat MM. Kalau tak dulu kena g Medan Mara nak ke SK ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...