Followers MamaTisya

Thursday, September 21, 2017

dapat Special Room Rates utk HOTEL ON THE PARK @ Genting Highlands


aritu ada tgk geng blogger buat review stay kt HOTEL ON THE PARK ni
best juga tgk biliknya...br2 ni aku dpt email utk dpt rege special bagi SkyCard Members 


hah murah special rate ni sbb ada aku try survey 2 bln lps dlm rm 280 juga
tp ni from rm 240 utk bilik SIXERS tu
try juga la nk booking utk promo special rate ni 
tp sygnye date promo smp end 31/10 smuanya not available
mmg unik tau biliknya ..korang try la google....
disebabkan date yg die bg utk promo ni xdpt nk booking...
jwbnya kena survey date lain la nanti tp tkde la dpt rege promo ni
mmg hotel ni rmi yg stay...kena booking awal mcm 2 bln gtu gamaknye

sebelum ni aku pernah stay 2 hotel ni kt Genting Highlands..bole klik link:
First World Hotel & Awana Hotel

10 comments:

Azura Aziz said...

haah, ada tgk blogger review... mmg cantik sgt biliknya, lain dari yg lain kan..

hanim said...

ada hotel baru ye?dia refurbished ke?laju2 td sy tgk website amy...hehehhe cntik bilik dia kalu tgk kat website..satu bilik tu mmg dia buat utk ramai org dlm tu...ada smpai 6 org pun bleh masuk

Inani Hazwani said...

Nani pun teringin nak stay hotel ni. Nampak lain daripada lain :)

FarahGlanzDotCom said...

farah pun dapat juga harga promo nie.. tapi tu lah.. cuti tahun dah tak dak..Uwaaaaa

Ainniah Zulkefli said...

bestnya. dah la kat sana selalu full kalau book lambat. rezeki la tu

PeRdU cINta said...

In shaa Allah ada rezeki lain nanti..

Busyra Bt Takiyudin said...

wahh bestnya.. hehe. busyra dri tahun lepas nk jalan2 ngn kwn. tp masing2 asyik busy .

Juls Julie80 said...

teringin jugak nak stay..dah lama x pegi sana..

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

x pernah lg overnite betul2 kat genting..tp aritu ada gak tgk gbr hotel ni org share kat fb..mmg cantik bilik dia..tgu fox studios siap la leh stay situ nnti..insyaAllah kan..kikikiki

Ana Suhana said...

Ana pun ada survey bilik ni sebab plan nk tidur smlm dekat genting tu. Tp sampai skrg tak menjadi lg. Ramai sgt dh up pasal genting jd excited pula ana ni. Lama sungguh tak naik sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...