Followers MamaTisya

Thursday, September 21, 2017

jalan-jalan Melawati Mall


setakat ni aku dh 2x smp Melawati Mall...
shoppingmall baru buka  july aritu...mmg dkt la ngan area umh
1st time pegi dating ngan hubbyku tgk wyg free kt GSC
kali ke2 ni bw mama & adik aku sbb adik aku dh nk blk uitm tapah


kali ke2 pegi parking dh kena byr
so ni rate parking melawati mall..still murah la


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

ni aku update ms opening aritu 26 july 2017...mmg nmpk je tepi jln sbb kalo lalu mrr2
tk sangka dh siap..ingtkn lmbt lg hehe


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

time ni aku dr gombak nk blk keramat...
mmg jammed la jln rmi yg nk p jenguk shoppingmall baru buka ni kn
 

ni antara kedai yg kami terjah..byk lg yg blum buka
mmg beso juga la Melawati Mall ni



butik Ashura ni mmg aku suka bli blouse kt sini..byk pilihan..



masuk Kaison best tul...nk2 tgk bunga2 tu




anakdara plak sibuk nk bergambar ngan kucing dlm bakul tu




sebelum blk..sempat posing kt wall ni tp kali ke2 pegi ni dh ada palang merah tu
tk brp cantik la nk bergambar kn...ms 1st time aku posing dlu tkde lg palang merah tu


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on
last skali moh ler layan video jln2 shoppingmall ni
so yg blum smp lg, bole la terjah nanti...tmpt mkn pn byk...ada lg yg blum buka

8 comments:

Mama Zharfan said...

i lom sempat singgah lg kat MM ni...

Cho Zila said...

banyaknyer shopping complex sekarangni... kadang2 tu sampai terkejut eh2 dah ada kat sini yer... anyway selalu gi taman melati gombak tapi tak penah sampai sini . mesti perginisebab suka tengok deko2nyer..

Norhayati Mohd Isa said...

Hakak susah betul nak jalan2 mall..
Nak gi mall bila raya jer..
Cari baju raya hihihi..

Best ye MT dpt tengok wayang free..

Ana Suhana said...

Kaison tu wajib singgah setiap kali ke MM ni. Ada je benda nak di beli. Hehe. Ana suka lah jln2 dkt MM ni sbb besar dan selesa. Tempat makan pun byk pilihan.

atiehilmi dot com said...

hee~ haritu dah pergi.. tapi suami pegang baju kite wak.. tak bagi kite jalan laju.. takut habis seme kedia kite masuk.. kejam kan..

Zeza Yurika said...

Ari tu pergi umah makcik kat melawati. Ingat nak singgah tengok2 MM ni, tapi tak jd sebab ramai sgt manusia. Mas tu sehari lepas bukak. Sampai hari ni tak sampai2 lagi sana.. huhu

Inani Hazwani said...

Baru ni Nani lalu situ, memang ramai orang. Heheh. Biasalah, baru baru bukak ni kann :)

Busyra Bt Takiyudin said...

kaison the best.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...