Followers MamaTisya

Tuesday, September 12, 2017

Cheese naan melelehhhh & browies kedut utk birthday girl


time raya haji aritu kn busday adik aku
so mlm kami layan cheese naan best in town...lama giler xmkn...
tp bgs pn lama xmkn...xleh mkn slalu muak nanti haha


cheese naan, ayam tandoori & beef keema


busday girl happy layan cheese naan...tarik jgn tk tarik


mlm minggu ...mmg full house


wefie dulu...pastu smua pakat posing sambil tarik cheese naan tu...yummmm
tq adik ipar blanje busday girl & kami smua




adik ipar aku br 1st time mkn cheese naan best in town ni


mmg best tul la mkn cheese naan yg xkedekut cheese ni kn


 8 cheese naan ( rm 6 each)
 6 ayam tandoori ( rm 10 each)
2 beef keema (rm 10 each)
2 jug air sirap bandung (rm15 perjug)
1 gelas milo panas (rm 2.50)

total dlm rm160++ lps diskaun 50 % + gst so kena byr rm 89.90
kalo korang nk dpt 50% diskaun, sila dtg mkn time busday korang
masa bayar sila tunjuk ic kt cashier


mlm minggu mmg full house..sebelah tu restoran NZ tp xrmi pn org
nasibaik la skarang outlet RSMY Danau Kota dh extend sebelah tu
kiranya luas la skit tmpt berhawa dingin...yg meja belah luar pn byk juga
tu pn aku cal ptg utk booking 10 mlm tu, tp masa smp pn still kena tgu sbb mmg rmi la
tp ownernya Datin Ida dh reply update kt aku meja fullhouse
kalo tk booking, lg la lama kena tunggu sbb kami kn rmi dlm 14 org
so kalo korang dtg ramai, sila cal utk booking meja ye


ni aku sertakan menu utk rujukan korang yg nk pi mkn sini
harga masih sama mcm aku last mkn thn 2015


more detail bole view 
http://instagram.com/rsmy_
utk booking : 012-3345548 (Datin Ida)

 *********************************************************************************

ni sebelum maghrib...mkn2 brownies kedut


kasi chance romantika lebih skit...almaklum la 2 thn xdpt celebrates bersama
sbb kebiasaan tiap2 thn adik ipar aku bertugas musim haji ke makkah tp thn ni hanya di kl 



sronok 3D sbb thn ni daddy ada sama time aidil adha


ank2 buah makngah nk suap brownies kedut


kemain smua xsbr nk ngap brownies kedut


sekejap je licin brownies kedut ni...busday girl yg buat

13 comments:

hanim said...

hepy birthday utk adik amy ..smg pjg umur murah rezeki & hepy selalu

sy pun mcm dh lama jgk tak makan cheese nan rsmy...mmg terbaiklah cis nan dia...ni mcm nak kena cr ni...hehhee

CikLily Putih said...

sedapnya terus aku jadi lapo plak hauhauhauha

el said...

sedap tu cheesan nan

Nazir Aziz said...

Wahhhh kek fevert Pakcu tu. Browniess. kiki. Pakcu jejalan ke sini erkk.

Ummi Zarra said...

Happy birthday utk adik mama tisya.
Wahhh sedapnya cheese naan kat RSMY.. Dh lama tak makan kat sane.

tenku butang said...

Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat... semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

tenku butang said...

happy birthday to adik amy .. makan kek meh suap sini skittt

Ana Suhana said...

Lamanya tak makan cheese nan RSMY tu. Setiap kali pergi mesti beratur panjang dan setiap kali tu lah cancel makan dekat sana. Craving tetiba ni.

Shahida Dzulkafli said...

Geramnya nengok nan cheese tu.. Mengancam,..

admin said...

bagusnya sambutan bday..semoga bahagia selalu...

nadhie wueen said...

Sedapnya tengok cheese nan tu. percaya tak actually saye tak pernah makan cheese nan tu. tapi tetiba rasa mcm nak try je. hehe

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa nan cheese :)

+ e.z + said...

woit... apa khabar? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...