Followers MamaTisya

Tuesday, September 26, 2017

Makyong ngidam nk mkn sushi



last week makyong Tika meeting kt opis glenmarie tp blk die tumpang kete aku
alang2 nk singgah gombak amik homemadefrozenfood 


ok kita posing dlu sebelum mkn

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

happy mak yong dpt mkn sushi


br 1st round ni...ada pernah terbaca ibu mengandung tk bole mkn sushi
actually yg jenis "raw" tu tk bole..di khuatiri ada jangkitan kuman sbb die mentah kn
kalo sushi yg jenis dimasak sepenuhnya ok


wajib la gmbr aku ngan sushi juga kn



makyong konon2 nk tmbh byk lg pastu die plak dh surrender....td kemain die ckp skit je hehe


tq makyong blanje mkn sushi


lps mkn tu singgah umh mak aku amik stock kuih bom & karipap utk makyong ni

7 comments:

Julia Johari said...

sedapnya tgk menu sushi tu semua...alahaii rindu plak homemade frozen mak sis...nak order lagi lah nanti hehe

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah terlaksana hajat makyong ya..

Shahida Dzulkafli said...

Lama tak makan sushi.. Tak de geng.. huhu

Azura Aziz said...

wahh, hebat makyung ngidam sushi hehe. kita tak boleh masuk lah sushi, tekak melayu betul..

Ana Suhana said...

Sedapnya sushi. Ana suka makan yg premium salmon tu. Bajet ala jepun lah makan raw fish tu kononnya. Hehe

el said...

kita pun ngidam gak ni..xmau bawa ka haha

Eliss Mie said...

bila la nak belajar makan sushi ni. hahaha. tak tertelan lagi setakat ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...