aritu hubbyku masak lamb guna air fryer
masa tu aku tgk jam dh nk pukul 7pm
yela tklama dh nk berbuka kn..kalo masak guna pan mmg dlm 20-30minit
rupanya die nk masak guna air fryer
guna air fryer just set suhu 180'c dlm 8minit
siap...tp mcm kering skit..kalo guna minyak dlm pan ok skit la
fries pn guna air fryer juga...set suhu 180'c dlm 10 minit
aku just buat coleslaw
ready to eat...so aritu berbuka puasa layan kambing bakar + fries + coleslaw
**kalo ada yg tk tahu..guna ai fryer ni masak tanpa minyak tau
tp kalo dh biasa kita masak pki minyak...bila xguna minyak ni rs lain
tp bgs la utk kesihatan sbb tk guna minyak
- mcam rase nak beli
ReplyDeletehah jenguk2 la go shop tu..bole bli cpt
DeleteBerkira2 nak beli ke tak nak beli ke tak.
ReplyDeleteTapi nampak mmg macam sgt membantu utk healthy life ni.
aduh terus rasa lapar. senangnya kalau ada air fryer ni kan, cepat pulak tu
ReplyDeleteMenduga betul tengok kambing panggang mama tisya..
ReplyDeleteMudah kerja bila guna air fryer, dapur tak messy makanan cepat ready to serve..
sedapnyaaa. btw follow sini #1773 http://sayesyadiya.blogspot.com/
ReplyDeletebaik utk kesihatan kan....rietta blom bli lagi...tgh kumpul2 bajet...
ReplyDeletewahhh. sedap :)
ReplyDeleteNampak sedap tu..tapi SA prefer yang juicy2
ReplyDeleteOk tak rasa dia? syok kan kalau banyak gadget kat dapur ni..membantu kita dalam banyak perkara.
ReplyDeleteBestnya kambing.. Masak cara healthy pula tu.. pergh..
ReplyDelete