Followers MamaTisya

Monday, December 2, 2013

Flora Kafe @Ampwalk, Jalan Ampang

akhir bln october aritu 
ada mkn2 bff sempena 11 anniversary kami
lgpn guna duit kemenangan contest..gmbr bff menang cash rm 100
kami pilih tmpt mkn di Flora Kafe @Ampwalk
jom tgk kafe yg cantik decorationnye


aku mmg dh wat reservation cz ari jumaat ada buffet...kn penuh plak


kt sini ada mcm2 pakej ...sesuai la kalo korang nk celebrates special day
cthnye utk busday or anniversary


kalo nk buffet..kt belah luar kafe..set buffet hanya pd ari jumaat
rm 25nett dr 12.30pm-2.30pm


kitorang aritu tk amik buffet...just order ala carte
tp menu ala carte terhad la...aku ada inform soh diorang tambah lg menu
 cthnye western mcm steak kn cz menu nya more to masakan kampung
aku tgk kt fb baru2 ni dh ada menu western baru...mcm best jugak


jus tembikai rm 9


asam laksa rm 15



ice chocolate rm 11


kuehtiaw kung fu rm 15




sirap bandung cincau rm 7.50




nasi goreng pattaya rm 15




lps tu kami layan dessert pisang sira with eskrem vanila rm 7


dr segi food...bg aku biasa2 je...
tp kwn aku pernah mkn buffet katanye sedap...
mayb next time bole try buffet lak
selain dr tu ada gk set daily lunch
tp dr segi decoration...mmg aku suka...cantik

Flora Cafe
Lot G-08B-1, Ground Floor The Ampwalk, 
218 Jalan Ampang 50450 Kuala Lumpur

so kalo korang nk celebrates special day kt cni

bole contact MELL 017-3024112 or FB Flora Kafe

2 comments:

fazitaismail said...

lawanya cafe tu..
tgok keadaan cafe tu pun dah tau sure mahal kan hehe
neway bleh gak try nanti hehe

Dee said...

nampak menarik cafe tu..tp nmpk menu mcm biasa2 je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...