Followers MamaTisya

Monday, December 9, 2013

last day @Golden Palm Tree

b4 checkout...kita posing2 sekitar resort & dlm bilik
jom layan gmbr kami 





























v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
rmi yg tnye rate brp kn
time aku booking 2 hari sebelum date checkin..
aku ada dpt promo ni rm 480++
tp lps dh plus tax dlm rm 500++ gk
normal rate rm 700++...skali skala bole la kn..tu pn stay 2hari 1mlm je...jd la kn
tp promo ni tkde bfast utk Travelers Palm Villa
aku tnye byk kali utk comfirm cz dlm promo tu tulis ada
die ckp utk bilik Travelers Palm Villa je tkde..kalo bilik lain ada
dh la mhl tp tkde bfast...baik tkyh wat promo kn:-p
aku stay hotel sebelum ni yg murah2 pn ada bfast
disebabkan tkde bfast..mmg aku dh bw roti, biskut, maggie cup utk bfast



overall best..even spoil part bfast tu kn...ada ke org p holiday tk best...hehe
tp aku suka lg stay Grand Lexis cz ada private pool
tp cni pn cantik gk infinity pool nye

so kwn2 yg nk try stay sini bole tgk website tu ye...

4 comments:

syawalsimpsons said...

mmg best ni kalo kena ngan anak beranak kasi posing kan kakak

::NureeN:: said...

kena plann baekkk punya klau nk terjah cni kan...
alang2 bercuti boir puas ati kan
tgk amy n family g cini, mmg bestlah...
pasni klau nk terjah bleh rojer amy :)

Chekgu Azrine said...

hubs ada sebut golden palm tree ni memang mewah..sure best dapat holiday kat sini..
bolehla dipikir2kan..hhehehe..ada rezki inshaAllah

Rizziela said...

bestnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...