Followers MamaTisya

Friday, December 13, 2013

Wafflemeister @KLCC


 aritu kwn aku ckp ada tmpt dessert baru buka kt klcc
so apa lg moh ler ke klcc cr...kata smua suka dessert kn

 
hah terliur tk :-p


namanye Wafflemeister ..kt msia mmg 1 je outlet baru buka kt klcc ni


ada mcm2 pilihan so pilih la ikut suka korang

 
kalo tktau jugak nk pilih..tunjuk je gmbr display ni..
nk ada strawbery ke, ada pisang ke..ada biskut oreo ke dan mcm2 lg


 pastu bole pilih eskrem plak

 
lps tu pilih topping coklat...
ada dark choc, white choc or milk choc...
aku pilih milk choc




 ni la rupa waffle kami..pilih flavour  DREAM TEAM
bli 1 je share bertiga so amik yg beso tp tkde la beso pn kecik je...
mcm ni pn rm19...kalo amik yg kecik rm13...sure lg kecik kn cz yg ni pn kecik:-p
tp okla kami share bertiga..kalo rs nk mkn sorg bole la amik yg kecik
sedap & rangup...certain waffle liat..tp tu la mhl kn..skali skala okla
lenkali bole try flavour lain plak


kalo nk mkn kt situ..tmpt terhad...nasibaik kami cpt dpt tmpt

kalo korang nk try sila la dtg klcc..tk silap kt tingkat 3

9 comments:

  1. KL sng ar kn psl ramai org..kalau kt penang ni sure ssh nk cr pelanggan..ekekeke

    Nmpak best weh..:)

    ReplyDelete
  2. akak ni pandaii betul cari tempat makan best2...
    waffle mmg feberet nory ni...
    sedapppnyaa....

    ReplyDelete
  3. terliur la ak tgk
    tp kecik je ha..rm19..
    share 3org ok arr.
    cuma tk kenyang la kan..
    sure kena cari nasi la lps ni..haha

    ReplyDelete
  4. sedap...tp bila la nak g KLCC nun

    ReplyDelete
  5. malasnya nak gi klcc tp waffle tu mmg nampak delicious..

    ReplyDelete
  6. terliur tu tgk kan.. huhuhu...

    **lama x komen kt umah akak ni.. hehehe

    ReplyDelete
  7. dah lama x gi klcc.. bila2 turun KL nnti nak singgah la KLCC nk try waffle ni. memang terliur tgk gmbar akak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...