Followers MamaTisya

Tuesday, December 31, 2013

menang Vacuum Cleaner kali ke-2....alhamdulillah

alhamdulillah adiah Vacuum Cleaner Samsung dh slamat smp
aku rs contest ni antara yg cpt umum result & cpt penghantaran adiah
b4 ni aku dh pernah menang Vacuum Cleaner Panasonic tp dkt 2bln baru adiah smp

sepatutnya adiah ni di antar kt umh tp aku ckp surat pemenang tkde trima
tp aku ada salinan surat yg di antar ke email ...so org samsung ckp die nk antar kt opis
aku ckp dtg lps pukul 2.30pm memandangkn ari jumaat aku lunch lama
tup2 aku dh kuar ke pavi 12.30pm time lunch tu dpt cal dlm kul 1 katanye dh smp area opis 
tp tk jmpa bangunan yg mana 1..aku dh la tk lunch lg trus tapau PIZZA BREAD je


aku ckp mcm mana nk blk opis ..ujan tgh lebattt gilos ....tkkn nk redah...mau kuyup:-p
org samsung tnye aku kt mana..aku ckp aku kt pavilion...
katanye die nk p jmpa aku kt pavilion
aku ckp..tkkn la aku nk angkut vacuum tu dr pavilion ke opis
rupanya die nk amik aku sbb ujan lebat & aku tunjuk jln ke opis
riso gk aku..kot2 slh naik kete ke kn...nasibaik la btul...
so aku blk ke opis time ujan lbt tu dgn naik kete org samsung
legaaa tk basah aku....ada hikmahnye jugak



dlm kete org samusng tu ada 3kotak lg die nk antar pd pemenang
so ni la kotak vacuum aku..siap ada tulis nama lg....


nasibaik sempat tapau PIZZA BREAD ..kalo tk, sure aku lpr :-p


time aku cal mama aku,  tnye ada tk surat dr samsung..mama aku ckp tkde...
bila aku blk gombak tgk2 ada surat ni.....yg benornya mmg dh smp suratnya 
tp papa ku ckp tkde cz kt envelope surat ni tkde tulis "Samsung"
 tp ada tulis "PA RECRUITMENT"  so papaku ingat aku ada mintak kj lain 


vacuum ke-2 hasil contest...tgk kt website rege dlm rm 400++
dua2 vacuum yg aku pernah menang ..dua2 contest kt AEON
adiah contest penutup 2013...hrp2 2014 bole menang mcm2 lg
sempat ke nk join contest lg...aku join ikut mood..yg rs senang bole la.....
smoga kita dimurahkan rezeki & selamat menyambut thn baru...
jumpa lg nextweek cz aku cuti 1hb-5hb Jan 2014

**kemenangan ke-53 utk 2013

9 comments:

NinaAz said...

murah betul rezeki akak! hehe. syoknya kann... :)

Nad MamaZN said...

Murah rezki akak
Tahniah kak!

::NureeN:: said...

mcm mana amy bleh join contest aeon?
join masa g aeon ke on9?
saja nak tau, sbb nureen slalu g aeon tp x prasan plak contest drg

cikla said...

tahniah mamatisya..wah murahnya rezekiiiii....salam pekenalan dear...nak try cheesekut nanti

mekchu said...

tak de hadiah yg besooooooo lagi ke? eee jelesss sgt...

Selamat tahun baru 2014 :)

Lin Azlina said...

bestnya bila tgk org update psl mennag adiah,...tahniah sis

Aju Mohit said...

tahniah!! murah rezeki amy

Mommy ZaraZarif said...

waaa...bestnye...xpnh menang vakum lgi..tahniah kak..

mummy_ayu said...

wah..congrats !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...