Followers MamaTisya

Friday, December 6, 2013

menang Vacuum Cleaner Samsung


pg smlm dpt cal dr AEON...menang vacuum cleaner samsung ni
alhamdulillah rezeki...apap2pn tq pd hubbyku 
cz die yg isi details & submit form contest ni
nasibaik time dpt cal tkde kena jwb soklan ke...just wat pengesahan ic & address je
katanye tgu org samsung cal utk penghantaran vacuum nanti



actually aku ingat hubbyku main2 
bila die ckp die isi details aku utk contest
cz biasanye aku yg buat smua tu
tp skarang die dh berminat sama bila tgk aku join contest
tp bila bff julia inform psl contest ni, baru aku percaya 
& tringat hubbyku ckp die ltk nama aku
cz time bff inform, contest ni dh nk tutup so tk sempat die nk join
contest ni kena bli brg Dynamo, Downy & Febreze rm 35 ke atas


**kemenangan ke-53 utk 2013

7 comments:

Mama Zharfan said...

congrats amy!

Dee said...

tahniah..mmg murah rezeki betul..

Rizziela said...

wow..rezeki..bila la time sy plak ek

syawalsimpsons said...

alhamdulillah tahniah kakak...

akak pasai cashout tu tau kena ujung bulan..tp terlupa...tengok komen akak terus klik..giler gelojoh..tak pe bulan feb 2014/...jemah ok je..lepas ni kena ingat kata2 akak B4 klik cashout ni

Zura@Iwan said...

alhamdulillah..
rezeki ko kan amy..
dpt vacuum tu..
tahniah sekali lg..

ayu Ismail said...

Tahniah..ada pertandingan apa2 info kat akak.

Nad MamaZN said...

Tahniah kak! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...