Followers MamaTisya

Thursday, December 12, 2013

tkde slera lagi


 sejak demam ni...aku tkde slera nk mkn...
tp tk mkn kn tkde tenaga...byk minum 100 plus je

aritu dinner pulut mangga je yg lalu nk mkn

 
kt opis pn tk bfast..tp lunch gagahkn jua mkn...
tp mcm tawar je rs smua makanan aku mkn


hrp cpt la slera aku dtg blk mcm biasa

12 comments:

syawalsimpsons said...

alahai ciannyer kakak...cepat sihat yee

Sidratul Muntaha said...

aku blik dari melaka..
aku cb ari kedua kat sana
smpai skrg still lagi cb
lagilah tkut nk mkn
haih

Chekgu Azrine said...

Kalau tgok mknn tu semua menyelerakan..hehe
Get well soon dear

Zura@Iwan said...

gws amy..
hrp dtg kembali mood selera mkn ko..

Ann Ishak said...

get well soon mama, kena pegi klinik jugak ni at lease ambik antibiotik

Dee said...

sbb tu kita masa sihat malas nak dietkan? sbb kalau sakit for sure kurus..tak selera makan..hopefully u will recover soon dear...

Rizziela said...

sedapnya pulut mangga

Ann@zanyra said...

pulut mangga tu nyum3..

anyway, get well soon sis

Shark Kay said...

pulut mangga tu mmg ssuia untk org dmam.
nasi2 ni mmg susah nk telan kalu dh dmam.
hope akak dh sembuh.

el said...

mmg semua menu2 sedap2 belako
tp lau dpt kat el..5minit pas2 kuar balik huwaaaaaaaaaaaaa sabo je lah

mamaRIFQY said...

musim2 ujan ni kak amy.ramai yang xsihat. iyad pon demam, batuk.alahai kesian sangattt

Suzana Ikram said...

Kali pertama aku nampak pulut mangga ni masa beli dinner kt kampung baru. Satu hari teringin nak makan pulut mangga ni.. mesti sedapkan.

menyelerakan sungguh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...