Followers MamaTisya

Tuesday, December 17, 2013

last utk thn ni


apa yg last??? outstation la...
nextyear blum tau lg akan ada lg ke outstation
so tgu & lihat je la nanti schedule nextyear
 

seawal 6.30pg dh berada kt KLIA cz flight awal pg 7.30
kuar umh dlm 5lebih...ngantuk...nasibaik dlm flight bole tdo 
cz perjalanan kl-tawau dlm 2jam++



menu bfast spt biasa aku pilih nasi lemak sambal udang
lg 1 menu noodle beef


 kami smp tawau lebih kurang 11pg so tgu pemborong dtg pickup
lps tu trus bw kami lunch Restoran Sri Titingan
pg tu manager aku terpaksa postponed flight cz ada urgent meeting
so aku berdua je la pegi tawau dlu
nasibaik ex-boss aku pn ada & sorg lg penceramah seminar
ifnot segan gk la ngan pemborong sabah kn
moh layan gmbr lunch kami
semestinya ada sayur manis yg sedap & ikan masak sos thai
aritu ada yg tnye sayur manis ni sama ke ngan sayur midin..jwpannye tk sama









 
lps dh kenyang...kami trus ke hotel utk check in...
spt biasa hotel panel kami Promenade Tawau
tp aritu bilik kami tk dpt kt Promenade Club Floor
so bilik kami biasa2 je la tp tetap best cz bantal empuk kn...
nmpk katil rs nk trus landing je tp apakan daya kena trus siap2 ada meeting

11 comments:

::NureeN:: said...

amy keja apa ya? slalu travel mcm ni.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

sekali sekala meeting jauh jauh syok jugak kan..

lieyalatif said...

seronok nye ....outstation sambil tu leh cuci mate jalan...dpt makan sedap2 kat tempat org ....keje mcm lieya ni dok terperap kat opis jek laa gamaknyer....

Falsya said...

Hurmmm..gambo makanan mmg xelok utk tatapan ibu2 yg sedang berpantang..nak2 pulak di pagi hari..boleh wat nangisssssss tgkkk..ahahahaha

Nad MamaZN said...

Ada fm tawau lebih x kak? Hee ^_^

syawalsimpsons said...

last la kan untuk outstation tahun ni yee

Eliss Mie said...

tahun 2013 mencatatkan tiada outstaion pulak utk saya . yeay! tapi sedih x dpt naik kapalterbang free :p

Ibu Lala said...

Best la asik outstation je..

Chekgu Azrine said...

Syiok jugak..hehe..
Sllukan u outstation..

Zura@Iwan said...

dpt gk outstation disponsor kan
bestnya..hehe

Dee said...

yg penting makan, tidur best..pastu leh claim outstation allowance..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...