Followers MamaTisya

Monday, June 16, 2014

rezeki sebelum ramadhan & sebelum pindah :)


saper yg puasa hrp bersabar ye kalo tgk entry ni
lastweek ada meeting ngan supplier pastu trus lunch
kiranya mkn2 ni sebelum ramadhan yg akan menjelang tk lama lg
& sempena juga aku akan pindah lg - yg ni aku cite entry lain ye


kalini ramai skit dlm 5 org...meriah menunya....
sbb ramai so bole la order ikan, udang & ketam tu


sementara tgu makanan...kita selfie dlu



awal2 dihidangkan kacang dlu..kacang ni charge tau dlm resit



air teh cina & towel tu mmg charge dlm resit...
aku mmg tk minum air teh cina
order 1 jug jus tembikai pastu xcukup tambah lg 1 jug fresh orange


shark fin with crab meat soup...sedap hirup panas2


sayur campur


telur dadar



kerapu masak 3 rasa...bila tgk gigi ikan tu 
tringat  pak hamid gurkha berus gigi ikan dlm cite Sikit Punya Gila


butter prawn yg sedap...licin ratah butter tu


ni la ketam yg femes tu...masak cili...ketam pn byk isi.....mmg yummmmm...


hah nasibaik ada pengepit tu...senang la skit nk mkn kn



last skali pencuci mulut


alhamdulillah kenyang smp mlm


paling mhl ketam tu...tq Pn Rafidah blanje mkn 


ketam punya cili tu ada tk abis so ain tapau...
blk die bli ketam gaul ngan cili tu wat mkn utk dinner

**lapar blk tgk smua gmbr makanan ni:-p

12 comments:

juelee said...

ketam tu nampak terlior... kita pernah makan sekali siap kene guna tukul kecik kedai bg.. hahha

syawalsimpsons said...

sedap semua tu kakak..pindah lagi yee..mana pulok...jgn lupa up tau

Nad MamaZN said...

bestnya..! xpenah lg mkn kt sini hehe

Syuhada Salleh said...

semuanya nmpak sedap!

Falsya said...

Ketam tuh sedapnyeeeeeee..

Myra Jay said...

Paling2 banyak menu tu, Butter Prawn jugak yg sedap..heheee

attyfir said...

beshnya makan2..
prawn butter tu , buat org terliur
nak tau knp pindah lagi.. ??

LYAfrina said...

bestnyer makan2..

cikbedahlaser said...

wow....
ketam die.. ketam nipah eh.. lg best.. ayooooo mcm kena g carik je nih.. hahhahahha

Fara said...

uittt tak leh jadi, mesti kena ke sana gak before puasa.. pekena ketam cili.. yum yummmmm... saya selalu gak mkn kat area tg harapan n bagan tu.. tapi restoren yg ini blom pernah try,, TQ for sharing!

Fara
Fara Menulis Tentang..

Ezna said...

ketam bercili tu tak tahan tengok. Godaan...nyum nyum

Norliza Nordin said...

wahh ketam tu yang sangat menggoda! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...