Followers MamaTisya

Monday, July 13, 2015

jalan-jalan Quill City Mall


sabtu lps hajat dihati nk pegi sogo & jln TAR
tp tk jd...so kita singgah Quill City Mall


1st time br jejak ke shoppingmall ni
smp dlm 11 lebih , tgk ada polis & abg bomba...
ingtkan ada kebakaran ke apa sbb nmpk kete bomba kn
kot2 la tutup shoppingmall ni


rupanya ada kempen kesedaran keselamatan kebakaran
ptt la rmi ahli bomba 


kt sini ada AEON..time pegi sabtu kn..rupanye ahad tu ada jcard day
kt sini jcard day ari vkend
tp kt sini best tul sbb tenang shopping...tk rmi org pn


kalo bg anak dara ni yg pilih bj..mmg color pink je la yg die nk
byk sgt dh koleksi pink


fitting room best sbb ada seat..
bole la ilangkan penat jp sementara tisya try dress tu


lps tu cuci mata kt H & M plak
kt sini pn tk rmi org


anak dara nmpk suar frozen..tk abis2 lg obses ngan elsa


tisya nk soh bli cekak crown ni tp aku tk bli pn
sbb tgk mcm mudah tercabut je


tk sah, kalo tk singgah tmpt toys ni kn

sebelum blk..tisya nk mkn kfc...dugaan utk mama
penat shopping katanye...lprrr ler...

2 comments:

Nad MamaZN said...

mcm2 soping mall baru saya xpenah jejak.. midveli pun dah 8-9thn x pegi.. pavi lg xpenah sampai..ksiannya saya hahaha

lieyalatif said...

amboi tisya..kemain hah anak dare soping...tang kene ngadap die mkn kfc tu tak tahan tu amy hahaahahaha..dgn baunyer....tetelan2 ailiyo dibuatnyer hahaahaha

*********************

Assalamualaikum…

Selamat hari raya aidilfitri dari lieyalatif buat amy sekeluarga….moga syawal dirai dengan penuh meriah dan dlm keberkatan Allah taala….

Terlebih bias tutur bicara,
Disimpan jangan ampun dipinta,
Syawal dinanti akan kunjung tiba,
Ikhlas dari hamba yang cantik jelita.

Hati-hati dlm perjalanan moga raya tahun ini dirai gembira….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...