Followers MamaTisya

Wednesday, June 29, 2016

kejadian 23 ramadhan smlm



smlm kt area lorong dpn umah ada org tgh wat jln TAR
smua laluan tkleh masuk...slalu 5.45 dh smp umh


sian ankdara dh kepenatan...dh nyaris2 berbuka kt luar smlm
sbb lama sgt tgu jln berturap tu kn


ms ni dh 6.50ptg.... dh standby dpn area kedai mkn fav
tklama hubbyku cal...die dtg escort utk blk umh walaupun masih ada kon2 yg blok jln
kira nyelit2 la..mujur kete kecik


kul 7 gk la smp dpn umh..kj2 penurapan jln masih lg berjln


mujur hubbyku & MIL dh masak smua
sian ankdara penat tgu dlm kete dkt 1 jam suku 

7 comments:

Nad MamaZN said...

time2 tu plak la dia nak buat keje kan.. awat tak buat siang2.. naseb baek dah siap masak. kalu yg blum masak tu apa citer la.. parking kete tmpt lain, jln kaki kejap balik umah la kot huhu

ADEEYA said...

Huhuu. Time time nak buka baruuu buat jalan :/

Azura Aziz said...

alah kesian tisya.. harga pau cendawan tu RM 3.50 sebiji, 3 Rm 10.

Chekgu Azrine said...

hmm..masa tak betul jugak ko nak gi turap jalan la..haru betul!

Syeeda said...

sama la kat tempat syeeda. time nak berbuka turap jalan. nasib jem xlama hii

eima said...

laaa ... pttnye buat separuh2 ...br org boleh jln ni buat kiri kanan klu kiri kanan jem le jdnye

Julia Johari said...

Lama yer akak tunggu...sian tisya...penat nampak tu...mujur suami dan mertua akak rajin yeyyyyyyy terus berbuka ye bestttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...