Followers MamaTisya

Wednesday, June 8, 2016

ole2 Korea & Australia



lastweek MIL & adik ipar pi holiday Korea
tisya plak dok tringat yg die pernah pi korea 3thn lps
pastu ckp..ayah je belum pegi korea...sian ayah :-)
chocolate pisang dr jeju...aku dlu tk pi jeju sbb nk kena naik flight lg lps dh smp seoul
jajan2 korea tu pn sodap


ni ole2 utk kami...kain pasang bole la wat raya tp bkn thn ni
sbb tailor dh tkmo amik...tshirt utk hubby & hanbok utk tisya



2013 vs 2016...hanbok ni pakaian traditional korea


cucu2 nenek posing pki hanbok


ni plak ole2 dr nekngah & nanny tisya..
dpt pensil box koala & chocolate
stokin ciksu tisya bli kt korea 



sedap cadbury perisa strawberry oreo ni..kt msia xde rasanya

8 comments:

Lynn Hamzah said...

wahhh...seronoknya dapat ole ole...

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhhh meriah nye amy...mcm2 ade...tak sabo lieya nak pi korea bulan 9 ni ekekekeek...

tu laa rajinnye beli hanbok...kalo lieya sewa je laa takat bergambar, kalo ade yg free nanti lagi bagus.....gambar kenangan2 gitu...

idzwa kamaruddin said...

wahhh bnyk nyerrr gift !

Raihanah Ahmad said...

wah bestnya dapat macam2 ole2

Qhaifa Nur said...

Jauh ole2 tu...
seronoknya...

Cik Puan Eka said...

comelnya dia pakai hanbok tu. alamak cekelat oreo strawberry tu menggugat

Norliza Nordin said...

Macam best je shopping dpt banyak ole ole.. Hihi kne pergi ni.. 😝👍

Julia Johari said...

lawanya tisya pakai hanbok tu...warna kuning air mix pink tu naik seri sangat....alolololo comey...murah hati betul saudara mara akak...sonok tgk...akak dh pernah gi korea kan? nakkkkkk giiii kak haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...